Kyläpyöräälykesä

Kyläpyöräälykesä 2017 on nyt sitten takanapäin, ennalta järjestettyjen pyöräilyjen osalta. Pyöräily harrastus kuitenkin jatkuu ja pyöräilyjen suoritevihko löytyy Harjunpakan postilaatikosta, talventuloon saakka. Kesän viimeisenä keskiviikko kohteena meillä oli, viittävaille valmis Palon katsastus Oy Lastukujalla, paloaseman vierellä. Yrittäjä Ossi Korpela antoi meille hyvän esittelyn yrityksen historiasta. Korpelan perheen omistama Lännen autokatsastus Oy Seinäjoella on tutkitusti Suomen toiseksi suosituin. Varsinainen katsastustoiminta pääsee Ilmajoella alkamaan Anssi Korpelan vetämänä viikolla 34.

Palon katsastuksella myös suoritimme kyläpyöräilykesän pääarvonnan, kaikkien Kivikyrön keitaalta asti mukana pyöräilleiden kesken. Näitä arvonnassa mukana olleita keskiviikkopyöräilyjä kokoontui 8  kappaletta. Arvontaonni suosi tällä kertaa Jarkko Hautalaa joka voitti  iPad mini laitteen. Lisäksi arvottiin myös Palon katsastuksen lahjoittama, henkilöauton katsastus jossa arpaonni suosi Helinä Mäki-Välkkilää. Onnettarena toimi kummassakin arvonnassa Milla Korpela. Onnea voittajille! ja iso kiitos koko Korpelan perheelle lämpimästä vastaanotosta.

Linkki Palon katsastus Oy.

Vastaa