Vappu kioskilla

Rullaati rullaa! 🎉🎈

Kevät on tullut ja sitä juhlistetaan vappupäivänä 1.5. kioskilla. Myynnissä kahvia, teetä ja mehua sekä vuoden nuorten, Siirin ja Siljan leipomia munkkeja.

Kioski on auki sopivasti päiväkahviaikaan klo 12-15. Tuotto menee kylän lapsille ja nuorille järjestettävään toimintaan. Tervetuloa!☀️

Hiltusen juoksukoulu

Kevättä pukkaa ja kylätalolla on taas suunnitteilla hölkkätapahtuma loppukesälle. ota superstartti ja lähde Hiltusen Arin juoksukouluun!!!

Aloiteaan maanantaina 5.4.klo 18.00. Kokoonnutaan kylätalolla ja toiveissa että pystyttäis aloittamaan ulkona.

Seuraavat kerrat sovitaan harjoitusten yhteydessä, vähintään 5 henkilöä kun osallistuu niin ryhmä perustetaan.

Kokoonnumme yhteensä 8 kertaa, tutustutaan juoksu tekniikkaan, kestävyyden harjoittamiseen ja lihaskunto harjoitteisiin jotka edesauttavat juoksua.

Tarvitset vain lenkkarit, sopivat vaatteet ja hyvää mieltä

Hinta 50€/8 kertaa.

Ilmoittautumiset suoraan Arille 0400853223.

Nuorisijaoston valokuvauskilpailun satoa.

Nuorisojaoston valokuvakilpailu ”Oman kylän talvi” on nyt päättynyt ja raati on kokoontunut kauniiden kuvien parissa. Arvosteluraadissa mukana olivat nuorisojaostosta Julia Mäki-Latvala ja Aino Välkkilä, kyläseurasta Kaija Aspila-Renkola ja Kosti Ketelä sekä Ilmajoki-lehdestä Tuomo Hämäläinen. Samalla kilpailusta tehtiin juttu ensi viikon lehteen. Osallistujia oli yhteensä 13, joiden kuvat arvosteltiin nimettömästi. Sijat jakautuivat seuraavasti:7-12 vuotiaat:

1. Aaro Salomäki
  2. Markus Salomäki
  3. Aliisa Mäki-Latvala

13-18 vuotiaat:

1. Saima Mäki-Latvala
  2. Tarmo Saunamäki
  3. Lauri Salomäki

Kiitos kaikille osallistujille! Alla nähtävissä kaikki kilpailukuvat lyhyiden kommenttien kera. Jokaiselle osallistujalle on tulossa postia lähiaikoina.

Jatka lukemista ”Nuorisijaoston valokuvauskilpailun satoa.”

Hiihtokilpailut la 20.2.2021

Ensi lauantaina 20.2. klo 13.00 pidetään pitkästä aikaa oman kylän hiihtokilpailut kylätalon markilla. Kilpailut pidetään AVIn ja terveysviranomaisen ohjeiden mukaan ja tilaisuus on tarkoitettu oman kyläseuran väelle.
Huolehditaan turvaväleistä ja vältetään isoja ryhmiä sekä toivotaan maskien käyttöä kaikilta aikuisilta. Maaseutunaiset tarjoavat kaffit ja mehut ja Ilmajoen Vuoden nuo- ret Siiri ja Silja leipovat makoisat pullat.

Oman kylän talvi

Könnin kyläseuran nuorisojaosto järjestää valokuvauskilpailun nimeltä ”Oman kylän talvi”, jonka tarkoituksena on hyödyntää näitä mahtavia talvikelejä sekä omaa luovuuttaan. Kilpailu on tarkoitettu kaikille kylän 7-18 -vuotiaille nuorille ja kilpailu käydään kahdessa eri sarjassa, eli 7-12 -vuotiaat ja 13-18 -vuotiaat. Osallistumisaikaa on 8.3.2021 asti.
Osallistuaksesi sinun tulee ottaa jokin talvinen kuva kylältä ja lähettää se sähköpostilla tähän osoitteeseen: julia.m-l@hotmail.com. Sisällytä viestiin osallistujan nimi, ikä, kuva JPG-muodossa sekä vastaus, annatko kyläseuralle luvan käyttää kuvaa muun muassa teettämiseen tai
nettisivuilla julkaisuun. Jos olet alaikäinen, muistathan kysyä huoltajan lupaa osallistumiseen! Kaikille osallistujille on luvassa hyvät palkinnot, joten ei kun kuvailemaan!