Talkookaffeet 20.8 klo 15.00

Sunnuntaina 20.8 klo 15.00 alkaen on ilo kutsua kaikki Könnin Kyläseuran ahkerat talkoolaisemme koko perheen voimin viettämään Sunnuntaiehtoota kunnan Kalajaisjärven leirikeskukseen, tervetulleita ovat kaikki erilaisiin talkoisiimme osallistuneet. Aloitamme kakkukaffeella klo 15 ja leirikeskuksen naisten ja miesten erilliset saunat ovat lämpimänä klo 16 alkaen. Ennen saunaa on myös mahdollista käydä kiertämässä Kalajaisten 3.3km mittainen kuntorata ja otta alkulämmöt sieltä. Rannan grillikatoksessa on saunomisen ja uimisen lomassa hyvä tiristellä kyläseuran tarjoamia makkaroita ja istua iltaa. Ilmoitelkaahan osallistumisestanne vaikka JV WhatsApp ryhmän kautta tai suoraan minulle (Juha 0405700500 tai tuisku@nic.fi), siksi että osaisimme varautua rittävin tarjoiluin. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi mukaan viettämään iltaa, talkoo porukkamme kesken. Kalajaisten leirikeskushan ei nykyään ole enää vapaasti vuokrattavissa, joten harvakseltaan enää  avautuu mahdollisuuksia sinne päästä.

Linkki Ajo ohje google maps.

Linkki Kalajaisten kuntorata.

Vastaa