Vaivaastenevan Koivujen paikkaistutus kökkä 31.5 Klo 18.00

Koivujen kohtaloa ja istutuksen epäonnistumista on nyt selvitetty ja syy on nyt selvinnyt. Syy on istutusajankohta, vaikka yleinen käsitys on että talvehtivan puun istuttaminen syksyllä on toimiva menetelmä, niin tässätapauksessa näin isoja koivuja ei saisi kuitenkaan syksyllä istuttaa. Tämä tieto on taimitarhalta joka taimet on kasvattanut. Meille kuitenkin taimet toimitettiin ilman varoituksen sanaa mahdollisesta istutuksen epäonnistumisesta.

Uudet taimet toimitetaan ensiviikon alussa ja istutustalkoo päiväksi valikoitui watsapp äänestyksen perusteella 31.5 klo 18.00 alkaen. Toivotaan runsasta talkoohenkeä että saataisiin uudet taimet illanmittaan istutettua. Laskennan perusteella 50% taimista on latvavikaisia tai kokonaan kuolleita. Vaihdettavat on merkitty nauhalla. Kokoonnutaan kioskille klo 18

Vastaa