Vappu kioskilla

Rullaati rullaa! 🎉🎈

Kevät on tullut ja sitä juhlistetaan vappupäivänä 1.5. kioskilla. Myynnissä kahvia, teetä ja mehua sekä vuoden nuorten, Siirin ja Siljan leipomia munkkeja.

Kioski on auki sopivasti päiväkahviaikaan klo 12-15. Tuotto menee kylän lapsille ja nuorille järjestettävään toimintaan. Tervetuloa!☀️

Hiltusen juoksukoulu

Kevättä pukkaa ja kylätalolla on taas suunnitteilla hölkkätapahtuma loppukesälle. ota superstartti ja lähde Hiltusen Arin juoksukouluun!!!

Aloiteaan maanantaina 5.4.klo 18.00. Kokoonnutaan kylätalolla ja toiveissa että pystyttäis aloittamaan ulkona.

Seuraavat kerrat sovitaan harjoitusten yhteydessä, vähintään 5 henkilöä kun osallistuu niin ryhmä perustetaan.

Kokoonnumme yhteensä 8 kertaa, tutustutaan juoksu tekniikkaan, kestävyyden harjoittamiseen ja lihaskunto harjoitteisiin jotka edesauttavat juoksua.

Tarvitset vain lenkkarit, sopivat vaatteet ja hyvää mieltä

Hinta 50€/8 kertaa.

Ilmoittautumiset suoraan Arille 0400853223.

Nuorisijaoston valokuvauskilpailun satoa.

Nuorisojaoston valokuvakilpailu ”Oman kylän talvi” on nyt päättynyt ja raati on kokoontunut kauniiden kuvien parissa. Arvosteluraadissa mukana olivat nuorisojaostosta Julia Mäki-Latvala ja Aino Välkkilä, kyläseurasta Kaija Aspila-Renkola ja Kosti Ketelä sekä Ilmajoki-lehdestä Tuomo Hämäläinen. Samalla kilpailusta tehtiin juttu ensi viikon lehteen. Osallistujia oli yhteensä 13, joiden kuvat arvosteltiin nimettömästi. Sijat jakautuivat seuraavasti:7-12 vuotiaat:

1. Aaro Salomäki
  2. Markus Salomäki
  3. Aliisa Mäki-Latvala

13-18 vuotiaat:

1. Saima Mäki-Latvala
  2. Tarmo Saunamäki
  3. Lauri Salomäki

Kiitos kaikille osallistujille! Alla nähtävissä kaikki kilpailukuvat lyhyiden kommenttien kera. Jokaiselle osallistujalle on tulossa postia lähiaikoina.

Jatka lukemista ”Nuorisijaoston valokuvauskilpailun satoa.”

Veikko Välkkilän muistolle.

Veikko Välkkilän muistolle on avattu lista. Muistamiset entiseen tapaan osoitteeseen Lähteläntie 135, 60800 Ilmajoki (Vesa ja Kristiina Iso-Tuisku). Keräys loppuu 5.3.2021 klo. 18.00

Oman kylän talvi

Könnin kyläseuran nuorisojaosto järjestää valokuvauskilpailun nimeltä ”Oman kylän talvi”, jonka tarkoituksena on hyödyntää näitä mahtavia talvikelejä sekä omaa luovuuttaan. Kilpailu on tarkoitettu kaikille kylän 7-18 -vuotiaille nuorille ja kilpailu käydään kahdessa eri sarjassa, eli 7-12 -vuotiaat ja 13-18 -vuotiaat. Osallistumisaikaa on 8.3.2021 asti.
Osallistuaksesi sinun tulee ottaa jokin talvinen kuva kylältä ja lähettää se sähköpostilla tähän osoitteeseen: julia.m-l@hotmail.com. Sisällytä viestiin osallistujan nimi, ikä, kuva JPG-muodossa sekä vastaus, annatko kyläseuralle luvan käyttää kuvaa muun muassa teettämiseen tai
nettisivuilla julkaisuun. Jos olet alaikäinen, muistathan kysyä huoltajan lupaa osallistumiseen! Kaikille osallistujille on luvassa hyvät palkinnot, joten ei kun kuvailemaan!

Jumpat alkavat👍

Jumpat alkavat 19.1. Ja jatkuvat talven ajan 27.4.2021 asti. Koronarajoitusten takia pitää nyt varmaan ottaa tilaa käyttöön vähän enemmän toiselta puolelta, että saadaan riiittävät välit. Ryhmät ei saisi myöskään kohdata siinä aulassa ruuhkien välttämiseksi, eli miehet voisi odottaa ulkona, niin kauan, että naiset pääsee ulos! Yksi vaihtoehto on että ainakin osa jumpista jumpataan ulkona, jolloin meillä on enemmän tilaan. Jos on näin hyvää talvikeliä, niin ulkona jumppaaminen on hyvä vaihtoehto 😊 samat turvallisuus ja hygienia ohjeet kuin aiemminkin

Luistelukoulu kylätalon jäällä

Kylätalon luistelujään ovat nuoret jäädyttäneet hyvään kuntoon ja kentän valaistus on laitettu kuntoon nykyaikaisin ledvaloin. Viimekaudella ei omalle jäälle päästy kertaankaan leudon talven takia. Nyt onkin aika herätellä luisteluharrastusta ja Hiltusen luistelukoulu starttaa kylätalon jäällä ainakin parin seuraavan keskiviikon aikana klo 18 eli 20 ja 27 Tammikuuta. opetusta saavat niin lapset kuin aikuisetkin. Ei muutakuin luisteimet jalkaan ja kypärä päähän ja jäälle. Ohjaajana toimii Ari Hiltunen jolta lisäoppia saa varmasti meistä jokainen. Kurssi on ilmainen!