Kyläpyörääly 10.8.2016 klo 19.00

IMG_3107Elämysreitin varrella olevalla Ahonkylän kodalla käyty, kylän väkiä oli runsaasti liikkeelä ja kelikin oli mitä parhain. Kiitos Ahonkylä-seuralle rahteeriista. Tulomatkalla ehdimme käydä vielä Röysköölän kylätapahtumassa ja vanhassa Herralassa oli niinsanotusti tupa täynnä.

Kyläpyörääly kesä on kääntynyt syksyyn ja kesän viimeinen kohde jäljellä joka on IK-Kioski Ilmajoen keskustassa. Matkaa ei taira olla kun reiru 8km, joten kokoonnutaan kioskille ja lähdetään matkaan klo 19.00. Ensikesänä jatketaankin sitten taas vanhaan malliin ja koetetaan keksiä mielenkiintoisia käyntikohteita. Vinkkejä / ideoita alan kerätä välittömästi ensikesää varten, jos jollain on mielessä jokin mielenkiintoinen kohde niin ehdottomasti vinkkiä allekirjoittaneelle (0405700500 tai tuisku(at)nic.fi)

Linkki: Kyläpyöräily kesä.

Vastaa