Kyläkirje Syyskuu 2014

 

KYLÄKIRJE SYYSKUU 2014

Kesä päättyi mahtavaan harrasteajoneuvo- ja myyntitapahtumaan Harjunpakalla. Väkeä tuli runsaasti paikalle myös kylän ulkopuolelta ja monet kyselivät, tuleeko tapahtumasta jokavuotinen. Kioski palveli koko kesän hienosti ja keskiviikkoisin pyöräiltiin taas eri kohteisiin isolla porukalla. Lämpimät kiitokset kaikille onnistuneesta kesätoiminnasta!

Syksyn toiminta alkaa ti 16.9. jumpalla (18.30 naiset ja 19.30 miehet). Ohjaajana jatkaa Suvi-Maria Nikkola.

Kudonta alkaa ke 17.9. klo 12. Opettajana jatkaa Arja Pirilä.

Bändikerhoa aloitellaan syksyn mittaan. Välkkilän Susanna hoitaa asiaa (040 8476391).

Maaseutunaiset järjestävät isänpäivälounaan su 9.11.

Kyläseura tarvitsee lisää kortillisia järjestysmiehiä, etenkin naisia toivotaan mukaan lisää. Kevättalveksi suunnitellaan järjestyksenvalvonnan peruskurssia sekä kertauskurssia kortin uusijoille. Tiedustelut Juha Iso-Tuiskulta (040 5700500).

Kyläläisiltä toivotaan ideoita erilaisista tapahtumista ja kursseista. Ehdotuksia on jo tullut valokuvauksesta ja kuvan käsittelystä. Iso-Tuiskun Juha kerää myös näitä ideoita.

Puurojuhla päättää syyskauden. Ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Seuratkaa ilmoittelua kyläseuran kotisivuilta (www.konninkylaseura.net), Facebookista ja Ilmajoki-lehden seurapalstalta.

Kyläseuran jäsenmaksu 10 €/perhe vuosilta 2013-14 kerätään tämän kirjeen mukana tulevalla pankkisiirrolla. Toivottavasti mahdollisimman moni haluaa osallistua myös tällä tavoin kyläseuran toimintaan!

Kyläkirje_syyskuu_2014 Tulostettavaksi, sisältää kyläseuran jäsenmaksun 13-14

 

Vastaa