Kyläkirje toukokuu 2014

Märkä ja lumeton talvi on takana ja olemme saaneet nauttia aikaisesta keväästä, lämmöstä ja takatalvesta. Toivottavasti sentään saadaan kaunis kesä.

Kyläseuran vuosikokous pidettiin maaliskuun lopussa. Puheenjohtajana jatkaa Timo Mäki-Välkkilä, varapuheenjohtajana Raili Iso-Tuisku, sihteerinä Kaija Aspila-Renkola ja rahastonhoitajana Kristiina Mäki-Välkkilä. Kyläseuran kotisivuilla on lisää tietoa kokouksen päätöksistä ja vuoden toiminnasta.

Kyläseuran kesä alkaa, kun kioski avataan ma 2.6. Aukioloajat ovat entiset: ma – pe klo 17-21 ja la – su klo 15-21. Toivotaan, että väki kokoontuu taas kylän ’olohuoneeseen’ kahvikupposen ääreen maailmaa parantamaan.

Kylän nuorille tarjotaan taas viikon mittaisia myyntiurakoita kioskilla. Halukkaiden tulisi ilmoittautua Mäki-Välkkilän Pirjolle (044 3310266) la 17.5. mennessä. Kymmenen ensimmäistä pääsee mukaan. Ilmoita myös, jos jokin viikko ei käy sinulle. Myyjille pidetään info kioskilla ma 2.6. klo 12.00.

Kylätalon nurmikonleikkuu hoidetaan viime vuosien tapaan kylän nuorten voimin. Ilmoittaudu Mäki-Latvalan Antille (0500 138296 tai antti.makilatvala@gmail.com)   la 17.5. mennessä. Info pidetään kylätalon markilla samana päivänä klo 15.00.

Perinteinen kylvön siunaus pidetään kioskilla ke 4.6. klo 19.00. Seurakunnasta on mukana pastori Jussi Haavisto. Samalla aloitetaan keskiviikkopyöräilyt. Kyläseura tarjoaa kahvit. Tervetuloa hyvän sanoman ääreen!
Pyöräilyjä jatketaan keskiviikkoisin läpi kesän. Lähtö Harjunpakalta klo 19. Kohteista ilmoitetaan Ilmajoki-lehden seurapalstalla, kotisivuilla ja Facebookissa.

Kioskin ympäristöön suunnitellaan pientä frisbee golf –rataa. Uutena palveluna tulee myös käymälä asiakkaiden käyttöön.
Kesä-heinäkuun vaihteessa pidetään toiminnallinen kesäpäivä kioskilla lapsille ja nuorille. Päivästä ilmoitetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Järjestysmiehiä tarvitaan Provinssirockiin 27.-28.6. ja Solar Soundiin 18.-19.7. Juha Iso-Tuisku hoitaa asiaa (040 5700500 tai tuisku@nic.fi). Lähdetään taas isolla joukolla mukaviin tapahtumiin kökkimään kyläseuran hyväksi!

Hyvää kesää koko kylälle!                                     Könnin kyläseura ry

 

Vastaa