Kyläkirje syyskuu 2013

Takana on ihana kesä ja edelleen saamme nauttia syksyn lämmöstä. Kesän paras saavutus oli tietysti Suomen hienoin kioski Harjunpakalla. Siitä tuli jokailtainen kokoontumispaikka kylän väelle ja ohikulkijoille. Mukava oli parantaa maailmaa kahvikupin äärellä ja kovasti jo mietittiin, miten kioskia voisi käyttää ympäri vuoden. Kiitos reippaille myyjille ja kaikille toiminnassa mukana olleille!
Keskiviikkopyöräilyihin osallistuttiin myös innokkaasti ja monta kiinnostavaa kohdetta tuli taas vähän tutummaksi. Pyöräilijöiden kesken arvotaan taas myöhemmin mukavia palkintoja.

Syksyn toiminta on käynnistymässä vanhaan malliin. Kyläseuran kotisivuilta (www.konninkylaseura.net) ja Ilmajoki-lehden seurapalstalta on hyvä seurata lisäilmoittelua ja mahdollisia muutoksia. Olemme myös Facebookissa.

Tiistaisin kyläseuran jumppa klo 18.30 naiset ja 19.30 miehet. Aloitetaan 17.9. Vetäjänä Suvi-Maria Nikkola.

Keskiviikkoisin kansalaisopiston kudonta klo 12.00-15.30. Vetäjänä Arja Pirilä.

Keskiviikkoisin 4H-kerho klo 15.30-17.00. Vetäjänä Kristiina Koivulahti.

Bändikerho on tauolla ja nyt kaivattaisiinkin uusia innokkaita osallistujia. Olisiko aikuisilla kiinnostusta kokeilla bändisoittoa asiantuntevassa ohjauksessa? Asiasta voi olla yhteydessä Välkkilän Susannaan 040 8476391.

Syksyn aurauskeppikökkä on taas lokakuussa. Kökkä on tällä erää viimeinen, koska sopimus loppuu tänä vuonna. Yhteyshenkilönä Kosti 040 5054270.

Hiihtoladun pohjia kunnostetaan syksyn mittaan. Seuratkaa kökkäilmoituksia tiedotuskanavista..

Kymmenen vuotta sitten kyläseura osti Harjunmäen koulun kylätaloksi ja yhteiseksi kokoontumispaikaksi. Paljon on vuosien varrella ehdittykin saada aikaan. Myöhemmin syksyllä kutsumme koko kylän muistelemaan ja juhlimaan yhteistä taivalta. Seuratkaahan postia!

Kaunista ja virkistävää syksyä koko kylälle!

Könnin kyläseura ry

Vastaa