Sydäniskuri koulutus

sydäniskurikoulutus kylätalolla antoi hyvät perusteet iskurin käytölle. Alla pari ensimmäistä opetusvideoita on samanlaisesta iskurista kuin kylätalollamme ja kolmas on erittäin laajassakäytössä oleva malli. Yhteistä kaikille iskureille on samankaltainen helppo neuvova käyttö, laitetta ei voi käyttää väärin.

Defibrillaattori on helppo ja turvallinen käyttää

  • Defibrillaattori neuvoo käyttäjää askel askeleelta koko elvytysprosessin läpi käyttäen selkeää ääni- ja kuvaohjausta
  • Kahden painikkeen toiminnolla (Päälle/Pois) ja (SHOCK) käyttö on hyvin johdonmukaista ja turvallista
  • Defibrillaattori on aina käyttövalmis, sillä laitteessa on oma itsetestausjärjestelmä, joka tarkistaa, että laite on toimintakuntoinen
  • Lisäksi elektrodit (ns. liimalätkät) ja akku ovat samassa kasetissa, jonka vaihtaminen / asentaminen on erittäin yksinkertaista ja se tehdään vain joka neljäsvuosi tai käytön jälkeen, Akun vaihdon voi tehdä helposti myös itse.

Sydänpysähdyksessä aika on kriittinen tekijä. Defibrillointi tulisi suorittaa välittömästi tai viimeistään 3-5 minuutin kuluessa elottomuuden alkamisesta, joka ei onnistu ilman defibrillaattoria, joka on helposti ja nopeasti käytettävissä.

Vastaa