Nuorisijaoston valokuvauskilpailun satoa.

Nuorisojaoston valokuvakilpailu ”Oman kylän talvi” on nyt päättynyt ja raati on kokoontunut kauniiden kuvien parissa. Arvosteluraadissa mukana olivat nuorisojaostosta Julia Mäki-Latvala ja Aino Välkkilä, kyläseurasta Kaija Aspila-Renkola ja Kosti Ketelä sekä Ilmajoki-lehdestä Tuomo Hämäläinen. Samalla kilpailusta tehtiin juttu ensi viikon lehteen. Osallistujia oli yhteensä 13, joiden kuvat arvosteltiin nimettömästi. Sijat jakautuivat seuraavasti:7-12 vuotiaat:

1. Aaro Salomäki
  2. Markus Salomäki
  3. Aliisa Mäki-Latvala

13-18 vuotiaat:

1. Saima Mäki-Latvala
  2. Tarmo Saunamäki
  3. Lauri Salomäki

Kiitos kaikille osallistujille! Alla nähtävissä kaikki kilpailukuvat lyhyiden kommenttien kera. Jokaiselle osallistujalle on tulossa postia lähiaikoina.

Kuvaaja: Viljo Tammela. Kauniit talviset värit. Puista ja auringosta muodostuu hienot varjot.
Kuvaaja: Elli Juurakko. Ihanan kirkkaat värit kuvassa auringon laskiessa. Hauskasti koira katselee moottorikelkkakuskia.
Kuvaaja: Iida Lammi. Kuvasta välittyy leppoisa nuotiohetki talvella. Kuvassa kiva sommittelu.
Kuvaaja: Arttu Knuuttila. Tämän talven lumihanki näkyy kauniisti ja aurinko valaisee taivaan hieman punertavaksi.
Kuvaaja: Aaro Salomäki. Ihanan luminen tunnelma, joka tiivistää tämän talven erittäin hyvin. Iloinen lumiukko kruunaa kuvan.
Kuvaaja: Markus Salomäki. Ihanan kimmeltävä hanki aurinkoisessa pakkassäässä. Mielenkiintoinen kuvakulma.
Kuvaaja: Veikko Tammela. Hieno sininen hetki ja kuu näkyy taivaalla. Kaunis maisema!
Kuvaaja: Nikolas Lammi. Erikoinen ja omalla tavallaan viehättävä kuva. Talon ikkunoista kajastaa lämmin valo.
Kuvaaja: Tarmo Saunamäki. Kuvassa näkyy kauniisti kylämme niin sanottu kotisuora. Kivat värit ja rauhallinen tunnelma.
Kuvaaja: Jaakko Mäki-Latvala. Hieno talvinen maisema. Tummat pilvet luovat kivaa kontrastia valkoiseen hankeen nähden.
Kuvaaja: Aliisa Mäki-Latvala. Luova lähestymistapa kuvakollaasin muodossa. Monipuolisista kuvista välittyy oman kylän talvea.
Kuvaaja: Saima Mäki-Latvala. Kuvassa on lämmin tunnelma ja siitä välittyy tämän talven suosittu harrastus kylällämme.
Kuvaaja: Lauri Salomäki. Kuvassa näkyy konkreettisesti oman kylän talvea laajalta alueelta. Mielenkiintoinen kuva ja siitä voi tunnistaa tuttuja paikkoja.