Kyläkirje elokuu 2020

Kesä alkaa jo kääntyä loppupuolelle ja kyläseuran toiminta vilkastuu pikku hiljaa. Kioski on palvellut kyläläisiä ja ohikulkijoita ja koonnut väkeä kahvikupin ääreen maailmaa parantamaan. Kioski on auki edelleen su 9.8. asti ja sen jälkeen vielä viikonloppuna 15.-16.8. klo 12-21.

La 15.8. järjestetään aivan uudenlainen tapahtuma ’Harjunmäen kierros’ –hölkkä. Tapahtuman tiedot on tarkemmin kirjeen kääntöpuolella. Nyt vain kaikki rohkeasti mukaan hölkkäämään ja kävelemään! Ja kioski on siis myös auki tuolloin.

Ma 24.8. klo 18 alkaen kutsutaan kaikki kyläläiset yhteisille kesäkaffeille ja kaakuille kylätalolle. Vietetään mukava ilta yhdessä, kuullaan kyläseuran kuulumisia ja voidaan miettiä myös syksyn toimintaa porukalla.

Kyläseuran jumppa siirtyy tänä vuonna Ilmajoki-opiston alaiseksi ja siitä koituu joitakin muutoksia. Jumppaan pitää nyt ilmoittautua suoraan Ilmajoki-opistoon 24.8. alkaen ja jokaisen pitää myös maksaa kurssimaksu 42 €/koko lukuvuosi. Kyläseura kuitenkin sponsoroi jäsenmaksun maksaneita kuittia vastaan niin, että omavastuuksi jää vain 10 €. Kuitit voi toimittaa tilitietoineen rahastonhoitaja Tarja Mäkiniemelle (Könnintie 945, 040 7775 486).
Aikataulu säilyy entisellään eli tiistaisin naiset klo 19 ja miehet klo 20. Syyslukukausi on 8.9.-1.12. ja kevätlukukausi 12.1.-20.4.

Iloisena uutisena salikorttilaisille ilmoitetaan, että koronan takia korttien voimassaoloaikaa on jatkettu 6.11. asti ja jatkosta vielä neuvotellaan.
Kannattaa ottaa siis taas ryhtiliike ja jatkaa salikäyntejä samoin kuin sitten syyskuussa lähteä mukaan tiistai-illan jumppaan kylätalolle

Kyläseuran vuosikokouksessa esiteltiin muutosehdotuksia yhdistyksen sääntöihin. Sääntöjen mukaan asiasta on pidettävä vielä ylimääräinen yhdistyksen kokous. Se pidetään kylätalolla ma 19.10.2020 klo 19.00. Merkitkää aika jo kalenteriin, vaikka toki asiasta ilmoitetaan vielä lähemmin.

Loppukesän lämpöä ja mukavia kohtaamisia kylän väelle!

Könnin kyläseura ry.