Seurakuntavaalit 18.11.2018

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018 teemalla Minun kirkkoni. Ennakkoäänestyksen ajankohta on 6.–10.11.2018. Vaaleissa äänestetään kirkon ja sen 400 seurakunnan tulevaisuudesta. Seurakuntavaaleissa jo 16-vuotiaalla on äänioikeus. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää.

Vaalipäivän äänestyspaikka Ilmajoen Kirkko, Kirkkotie 18 klo 11-20. Tai vaihtoehtoisesti ennakkoon Valitsemallanne ennakkoäänestyspaikalla koko maan alueella tiistain- Lauantain 6-10.11.2018 välisenä aikana.

Osallistutaan äänestykseen ahkerasti ja käydään varmistamassa oman kyläalueemme ehdokkaiden läpimeno runsain äänin.

Numerolla 2 Kaija Aspila-Renkola, Puolueettoman seurakuntaväen juuret listalta.

Olen Kaija Aspila-Renkola ja perheeseeni kuuluu aviomies ja neljä aikuista lasta. Asun Kiikerinkylässä ja työskentelen Ilmajoen alakouluilla erityisopettajana. Vapaa-aikani kuluu kyläseuran, vaihto-oppilastoiminnan, Ilmajoen oppaiden ja erilaisten kristillisten järjestöjen parissa.

Olen Ilmajoen seurakunnassa jokapyhäinen kirkkovieras ja pidänkin jumalanpalvelusta yhtenä seurakunnan tärkeimmistä viikottaisista tapahtumista. Olen pitänyt aikoinaan pyhäkoulua kymmenen vuoden ajan ja ollut myös kaksi kautta kirkkovaltuutettuna. Tällä hetkellä toimin seurakunnan julistustyön johtokunnassa ja kirkkovaltuustossa Juuret-ryhmän varajäsenenä.

Koen erityisen tärkeänä lasten ja nuorten saattamisen kristillisen opetuksen ja hengellisen elämän pariin. Toivon, että jokainen seurakuntalainen voisi löytää oman paikkansa ja tulla kohdatuksi ja hoidetuksi omassa kotiseurakunnassa.

Numerolla 4 Jarkko Hautala, Puolueettoman seurakuntaväen Juuret listalta.

Olen kotoisin Kiikerinkylästä, ja perheeseeni kuuluu vaimo, kolme lasta ja kolme lastenlasta. Olen pyörittänyt omaa firmaa yli 30 vuotta ja toimin tällä hetkellä Hautala Service Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Uskon, että oman liikkeen johtaminen ja hengellinen vakaumukseni ovat eduksi myös seurakunnan luottamustoimissa.

Olen saanut toimia yhden kauden kirkkoneuvostossa, valtuustossa sekä julistustyön johtokunnassa. Työ luottamustoimissa on ollut erittäin mielenkiintoista ja olen saanut olla mukana tekemässä monia tärkeitä kotiseurakuntaamme koskevia päätöksiä. Viimeisimpänä uuden vainajien säilytystilan rakentamisen aloittaminen.

Käyn seurakunnan tilaisuuksissa mahdollisuuksieni mukaan, melko usein. Raamattupiirit, sunnuntaikirkko ym. Olen saanut olla järjestämässä Blues-messuja, Majataloillan, Huoltoasemailtoja, Hyvän mielen aamiaisia ym.

Kirkon päätehtävä on julistaa sanomaa Kristuksesta, mutta sanoman julistamisessa tarvitaan työväkeä ja puitteet.

Mielestäni seurakunnan luottamustoimiin kuuluisivat ennemmin asiaan vihkiytyneet henkilöt kuin puolueet. Haluan antaa työpanokseni Ilmajoen seurakunnan käyttöön jatkossakin.

Numerolla 49 Tuulikki Kukkonen, Keskustalaisen seurakuntaväen listalta.

olen entinen lypsykarjatilan emäntä takana maatalousalan koulutus, perhettä aviomies 3 lasta ja 4 lastenlasta, seurakunnassa 3 kautta kirkkovaltuutettuna, lähetys ja diakoniatyöstä eniten kokemusta. Minulla halu vaikuttaa asioihin omassa seurakunnassa ja viedä hengellistä sanomaa eteenpäin.

 

Vastaa