Salikortit kaikille kyläseuran jäsenille erikoishintaan!

Ohjeita salikortin hankintaan:

Könnin Kyläseura ry ja Fysio 2000 ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka on voimassa 1.10.2018 – 30.9.2019. Aikaiset kyläläiset kuitenkin nappaavat ovikoodin jo syyskuussa, joten kannattaa olla vikkelänä. Seuraavassa ohjeita, miten menetellään salikorttien hankinnassa.

Salikortti/ovikoodi on siis HENKILÖKOHTAINEN, eikä sitä tule luovuttaa kenenkään muun käyttöön. Jos perheessä on useampi salilla kävijä, on jokaisella oltava OMA HENKILÖKOHTAINEN OVIKOODI.

Varsinaista alaikärajaa ei salikortille ole, muttanuorimmille (12 – 13 vuotta) vaatimuksena on Tuurin Timon mukaan oman yksilökohtaisen ohjelman laatiminen. Samalla fysioterapeutti voi arvioida onko nuorella vielä valmiuksia tehdä oikeita asioita salilla.Sirpa Harjulta, Fysio 2000, voi myös suoraan kysellä tarjousta esim. saliohjaukseen koko perheelleosoitteesta ilmajoki@fysio2000.fi

Halutessasi salikortin, toimi näin:

Maksa kortin omavastuuosuus 60 euroa/kortti KönninKyläseura ry:n tilille FI75 4924 0010 2867 35. Ilmoita maksaessasi lisätietokenttään, kuinka monta korttia talouteen on tulossa ja puhelinnumero, mihin voin laittaaviestiä tai soittaa lisätietojen saantia varten. Lisätiedot voi kirjoittaa myös tuohon kyseiseen kenttään, mikäli ne siihen mahtuvat. Vaihtoehtoisesti lisätiedot voi laittaa myös joko tekstiviestillä numeroon 040-777 5486 tai sähköpostitse osoitteeseen tarja.makiniemi1@gmail.com.

Tarvittavat tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Välitän tiedot Fysiolle ja he lähettävät ovikoodin suoraan salikortin hankkineille sähköpostilla. Samalla saatte myös ohjeita salin käytössä ja muuta yleistä infoa. TARKISTAKAA MAHDOLLINEN ROSKAPOSTIKANSIONNE MYÖS, ELLEI OVIKOODIA ALA KUULUMAAN. Näin oli toivomus Fysio 2000 suunnasta. Postia on joskus hävinnyt roskapostilaatikkoon varsinkin gmail-osoitteissa.

Tärkeä on muistaa, että KAIKKI YHTEYDENOTOTtapahtuvat minun kauttani, eli FYSIO 2000 EI OLLA YHTEYDESSÄ! Hoidan tiedot keskitetysti Fysiolle.

Salikortin hankkineille on luvassa myös alennuksia muista Fysion tarjoamista palveluista. Kannattaa siis mainita palvelua varatessa, että kuuluu tämän sopimuksen piiriin ja vuosikortti on hankittuna.

Ohessa hinnastoa salikortin hankkineille:

• Fysioterapia ja hieronta –10% (45min, 60min tai 90min)

• Kuntosaliohjelma eli 15min ohjelman laadinta ja 45min ohjaus salilla normaalihinnasta –15% (ovh 60€)(Saliohjelman laadinta esim. 4hengen perheelle: Ohjelmien laadinta yhteensä noin tunti. Ohjaus salilla 90min. Hinta 150 euroa (hinnan määräytymisperuste 60min =60e) jaettuna neljään osaan on 37,50e tuosta vielä kyläseura-ale eli 15%pois niin jää 31 ja risat per hlö).

• Personal training eli FYSIO- PT –20%

TILAUKSET JA AJAN VARAUKSET SUORAAN FYSIO 2000

FirstBeat – mittaus hintaan 120€/hlö (ovh.140€) ryhmäpalautteella, minimi ryhmän koko 6hlö. HUOM! Mikäli yli 15hlö ottaa testin hinta on 115€/hlö ja yli 25hlö 110€/hlö

Huco hyvinvointiprofiili 49€/hlö ryhmäpalautteella, minimi ryhmän koko 6hlö.

HUOM! Mikäli ryhmässä yli 10hlö hinta 42,50€

Lisätietoja noista edellä mainituista löytyy Fysio 2000 kotisivuilta www.fysio2000.fi

FirstBeat ja Huco tilaukset Tarja Mäkiniemen kautta sähköpostitse osoitteestatarja.makiniemi1@gmail.com

Mikäli kyläläisillä on halukkuutta, voidaan Fysio 2000:sta tulla vetämään perusjumpat, pilatekset ja kahvakuulat kylätalolle. Mikäli kiinnostusta on, ottakaa tässäkin tapauksessa yhteyttä Tarjaan varmimmin sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Nyt porukalla liikkumaan ja laitetaan kyläläiset kuntoon!