Solarsound

Solarsound, tuo meidän JV talkookesän huipentuma lähestyy 3-4.8.2018. Tulemme tarvitsemaan taas järjestyksenvalvojia  tekemään noin 80 talkoo vuoroa, eli tarkoittaa 40 henkilöä päivää kohden. Talkoisiin voi osallistua myös vähintään 18vuotias henkilö jolla ei ole järjestyksenvalvoja korttia. Näille kortittomille hamme tilapäisen JV luvan tähän tilaisuuteen. Edut ovat samat kuin aikaisempinakin vuosina, eli talkoovuorolle saa ruokalipun ja Rannekkeen jolla pääsee tapahtumaan molempina päivinä. Toimenkuvamme tulee olemaan sama kuin aikaisemminkin eli kulunvalvonta ja ranneke tarkistukset pääportilla. Tapahtuma alue tulee olemaan pääpiirteittäin samanlainen kuin aikaisemminkin mutta tapahtuman ulkopuolisia alueita tullaan rajaamaan enemmän aidoin. Nyt rohkeasti ilmoittautumaan mukaan. tuisku@nic.fi tai viestillä numeroon 0405700500 ja soittakaa ihmeessä jos on kysyttävää.

Vastaa