Provinssin tietopaketti talkoolaisille.

Provinssin JV talkoot lähestyvät ja tässä tietoa tapahtuman käytännöistä. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kymmenettä kertaa ja itsekkin ollaan oltu talkoissa mukana vuosituhannen alusta.

Alueemme on vanha tuttu pienin muutoksin, niin kutsuttu koillisraja. Alkaen Törnävän Koti pizzan takaa Lemmensillalta, mutta jatkuen tänävuonna Huhtalantiehen saakka. Tästä johtuen vahvuuttamme on lisätty 1-2 henkilöllä vuorosta riippuen siten että illalla meitä on kerrallaan paikalla 7 henkilöä. Jokainen talkoolainen saa Staff passin joka oikeuttaa kulkemaan festari alueella kaikkina päivinä. Passin noudosta on ohjeet alla. Kaikille talkoolaisillemme on myös varattu ruokaliput jotka oikeuttavat ruokailemaan Saff-ravintolassa, joka sijaitsee Staff-alueella, Törnävän kesäteatterin parkkipaikalla, Ruokaliput saatte oman JV vuoronne vastaavalta jotka on nimetty talkoovuoro listaan.

Linkki Työvuoro listaan. 

Linkki Provinssi 2018

1. SAAPUMINEN / CHECK-IN

Check-in Staff
Seinäjoen Lukio, Kirkkokatu 16, 60100 Seinäjoki

Check-in Staff aukioloajat:

 • TI26.6.klo14.00-21.00
 •  KE27.6.klo14.00-21.00
 • TO28.6.klo09.00-18.00
 • PE29.6.klo09.00-16.00
 • LA30.5. EI AUKI

Tänä vuonna Provinssin talkoolaisten ja seurojen vastaanotto tapahtuu Seinäjoen Lukiolla osoitteessa Kirkkokatu 16, 60100 Seinäjoki. Tästä osoitteesta kukin hakee rannekkeensa henkilökohtaisesti. Seinäjoen Lukiolla on opasteet, joita seuraamalla löytää oikealle ilmoittautumistiskille. Seurat menevät Check-in Staffin tiskille, jossa lukee “Seurat”.

Ranneketta noudettaessa tulee jokaisella olla mukanaan henkilöllisyystodistus sekä mahdollinen JV-kortti. Ilman henkilöllisyystodistusta emme anna ranneketta kenellekään. Henkilöllisyystodistuksena toimivat ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti. Kelakortti ei käy henkilöllisyystodistuksena!

Pyydämme teitä hakemaan rannekkeet tiistaina tai keskiviikkona 26.-27.6., sillä festivaalitorstain ruuhkat saattavat aiheuttaa myöhästymisen työvuorolta. Rannekkeita annetaan Check-in Staffilla perjantaihin 29.6. klo 16.00 asti.

2. KULKU FESTIVAALIALUEELLE

Kulku festivaalialueelle tapahtuu Staff-rannekkeella Törnävän Kotipizzan reunalta (Service Gate 5) tai Huhtalantien puolelta Länsiportista. Huomioithan, että näistä pääsee ainoastaan staff-rannekeella. Staff-rannekkeet haetaan Seinäjoen Lukiolta Check-In Staffista (ei festivaalialueelta!) 

3. INFO ALUEELLA

Staff-Info (entinen Staff-Koppi)
Sijainti Törnävän Kesäteatterin parkkipaikalla (Festivaalialue, Törnäväntie 20)

Staff-Info aukioloajat:

 • TO28.6.klo09.00-00.00
 •  PE29.6.klo11.00-00.00 
 • LA30.6.klo11.00-00.00

Henkilöstön kiinteä piste eli Staff-Info (entinen Staff-Koppi) sijaitsee Törnävän Kesäteatterin parkkipaikalla eli alueen Pääportin/Itäportin puolella. Staff-Infosta saat apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä voit ostaa ruokalippuja käteisellä hintaan 6€.

Yhteyshenkilönä Staff-Infossa toimii henkilöstökoordinaattori Henri Kangaskorte: sähköposti ​henri@provinssi.fi​ ja puhelinnumero 050 401 6865

4. AJOLUVAT

Suosittelemme seuroja käyttämään Staff-parkkipaikkaa, joka löytyy Huhtalantieltä, viistosti Service Gate 3-porttia vastapäätä. Staff-parkkipaikalle pääsee staff-ranneketta näyttämällä. Meidän pitäisi kuitenkin saada Service gate 5-portille ajolupa ja parkkilupa parille autolle aikaisempien vuosien tapaan.

5. PASSIT

Passeista ja kulkuluvista toimitetaan erikseen oma ohjeistus. Alla kuitenkin muutamia huomioita.

 • AAA-passi-Festivaalijohto:​Eiturvatarkastustajamahdollisuus saattaa henkilö ilman passia festivaalialueelle. Passin haltijalla on festivaalin ylin määräysvalta.
 • AAA-passi:​Eiturvatarkastustajamahdollisuussaattaahenkilö ilman passia festivaalialueelle.
 • Supervisor-passi:​Eiturvatarkastustajamahdollisuussaattaa henkilö ilman passia festivaalialueelle.
 • Olipassimikätahansa,sevaatiilisäksiainastaff-rannekkeen.
 • Useina vuosina esimerkiksi Provinssinvarasto/muunhuoltoryhmän kulkeminen STAGE ALL-passilla ei ole onnistunut päälavan taakse sekä ravintoloiden huoltoalueille. Mikäli STAGE passissa lukee AREAn kohdalla ALL ja DATEn kohdalla ALL, on henkilön päästävä kulkemaan lavojen taakse.
 • Porteilletehdäänkunnollisetselvennyksetpasseistaja rannekkeista.

6. ASIAKASPALVELU

Tänäkin vuonna Provinssi haluaa panostaa asiakkaiden, artistien ja työntekijöiden viihtyvyyteen, joten henkilöstön hyvä asiakaspalveluasenne on tärkeässä asemassa. Järjestyksenvalvoja on usein ensisijainen ihmiskontakti yleisön ja festivaalin välillä, jolloin järjestyksenvalvojien asiakaspalveluvalmius on ensiarvoisen tärkeää.

Toivomme, että tutustutte festivaalialueen karttaan sekä festivaalialueen palvelutarjontaan ETUKÄTEEN ja tiedotatte tästä toivomuksesta myös oman ryhmänne jäsenille. Näin osaamme jokainen neuvoa eksyneet festarikansalaiset oikeisiin paikkoihin. Festivaalialueen infopisteestä on myös saatavilla porttiesitteitä, jossa on alueen kartta sekä muuta tärkeää tietoa festivaalia koskien. Suosittelemme jokaista järjestyksenvalvojaa hankkimaan esitteen ja pitämään sitä taskussaan.

7. YLEISET KÄYTÄNNÖT

 • Radiopuhelimet JV-koppiin, ellei asiasta ole erikseen muuta sovittu. Staff-Info (entinen Staff-Koppi) ei ota vastaan radiopuhelimia! 
 • Radiopuhelimiin tulee laittaa lappu/ilmoittaa, mikäli niissä on vikaa ja mikä vika on kyseessä. Puhelimet lähtevät heti festivaalin jälkeen vuokralle, joten olisi suotavaa tietää, mikäli jokin puhelimista on rikki!
 • Löytötavarat toimitetaan omalle pisteelleen narikkaan, mahdollisimman nopeasti löytymisen jälkeen. Staff-Info ei ota vastaan löytötavaroita!
 • JV-listoille ei lisäillä ihmisiä kesken festivaalin! Ainoastaan Marko Vainion kautta talkoovastaaville tiedotetut nimet voidaan lisätä.
 • Tiedottaminen tapahtuu ainoastaan festivaalin tiedottajan, festivaalin johdon tai heidän erikseen nimeämän henkilön toimesta. Yksittäiset työntekijät EIVÄT SAA antaa lausuntoja Provinssin nimissä!

9. TURVALLISUUSJOHTO

Festivaalin turvallisuuspäällikkönä toimii Securitas Events Oy:n Ari Solja. Seurojen ja talkoolaisten vastaavana toimii Marko Vainio ja Jari Kemppi.

 

Vastaa