Solarsound 28-29.7.2017

Solarsound lähestyy ja nyt aletaan kiireenvilkkaa rakentaa tapahtuman JVtalkoita. Tapahtuma on muodostunut meidän tärkeimmäksi varainhakinta muodoksi ja olemme saaneet kasvaa tapahtuman mukana. Tänävuonna tapahtuma on kaksipäiväinen Perjantai 28.7 ja lauantai 29.7 portit aukeavat kumpanakin päivänä klo 14.00 ja viimeinen artisti lopettaa klo 1.30. Narikat aukeavat jo klo 12.30. Perjantain aloittavana artistina esiintyy JVG jolloin on odotettavissa että portilla on jo 1000 tulijan jono eli tarvitsemme jo heti alkuun vahvan miehityksen. Kokonais vahvuutemme tulee olemaan päivän aikana noin 35 järjestyksenvalvojaa joka tarkoittaa vähintään 70 pitkää työvuoroa. Talkoo ilmoittautumisia otan vastaan tästäpäivästä alkaen ja talkoisiin voivat ilmoittautua tietenkin kaikki JV kortin omistavat mutta tarvitsemme myös tilapäisiä järjestyksenvalvojia vahvistamaan joukkoamme. Tilapäiseksi järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä 18v täyttänyt henkilö. Vaikka aikaisempaa kokemusta ei JV tehtävistä olisikaan niin nyt arkailematta mukaan, kaikille löytyy sopiva alue ja tehtävä ja lähellä on aina joku kokeneempi henkilö. Alueet ovat samat kuin viimevuonnakin ja toimimme yhteistyössä ilmajokisen NYQS; kanssa, jonka kanssa olemme tapahtumaa valvoneet jo useampana vuonna. Toimintamme pääpaino sijoittuu alueen ulkopuolen valvontaan, ranneketarkistuksiin portilla ja artistien sisääntulon valvontaan huoltoportilla, NYQS vastaa pääosin tapahtuman porttien sisäpiolisesta alueesta. Riittävällä miehityksellä varmistamme riittävän tauotuksen ja oman jaksamisemme. Ilmoittautumiset WhatsApp ryhmämme kautta tai suoraan Juhalle 0405700500, tuisku@nic.fi. Pyydän myös kortillisia JV;läisiämme ilmoittamaan jos ei ole käytettävissä tapahtuma aikana.

Linkki Solarsound.

Linkki NYQS.

Vastaa