Kyläpyörääly 28.6.2017 klo 19.00

Kivikydön keitaalla käyty ihastelemassa, Raila Lehtolan Suomen parhaaksi pihaksi viimevuonna valittua pihaa. Pyöräilijöitä oli taas hienosti liikkeellä ja aurinko paistoi, kotiaviemisiksi oli roppakaupalla ideoita mitä omalle pihalle ja puutarhalle voisikaan tehdä.

Seuraava kyläpyöräily suuntautuu koskenkorvalle ensimmäistäkertaa järjestettäville Trahteerin avoimelle saunaillalle.Tällöin lämpiää Trahteerin sauna-alueella tunnelmallinen aitokiuassauna, jonne jokainen on tervetullut. Piipahda löylyissä ja lähde viettämään laatuaikaa kyläläisten kanssa kaikessa rauhassa. Tilaisuus on avoin kaikille joten paikalla on muitakin kuin omankyläisiä ja pakko ei tietenkään ole saunaan tulla vaan voi iltaa viettää muuten vain. Liikkeelle lähdetään kioskilta tutusti kello 19.00.

Saunamaksu on 7 euroa, johon sisältyy saunojan käyttöön Trahteerin maankuulut Saunatrikoot (=sauna-asut) sekä pyyhkeet. Voit siis saapua paikalle kevyellä varustuksella, paikan päältä saat käyttöösi nuo välttämättömimmät saunatarvikkeet! Miehille ja naisille on omat pukuhuoneensa ja suihkutilansa.

Trahteerin terassi on avoinna saunaillan ajan ja palvelee saunojia A-oikeuksin. Terassilla on myös tarjolla nälkäisille suolapalaa.

Sauna on iso ja saunatrikoita riittää useammalle kymmenelle saunojalle. Tervetuloa aitokiuassaunan rentouttaviin löylyihin!

Linkki Trahteerin kotisivuille.

Lisätietoa kyläpyöräälykesän arvonnasta.

 

 

Vastaa