Kyläpyöräälykesä 2017

Vaikkakin Könnin kyläseuran kyläpyöräilyt ovatkin nauttineet ihan kiitettävää suosiota kyläläistemme keskuudessa, niin laitetaanpa kesälle 2017 vielä pieni lisäporkkana miksi kannattaa kyläpyöräilyihin osallistua. Hyvän seuran, ulkoilun ja mielenkiintoisten kohteiden lisäksi peliin laitetaan iPad mini 128GB muistilla ja WiFi ja matkapuhelin yhteydellä varustettu tabletti tietokone.

Homma pyörähtää käyntiin 21.6 alkaen ja toimii niin että jokainen kyläpyöräilyyn osallistuva kirjoittaa nimensä kunkin viikon osallistuja luetteloon kerran. kauden lopussa listat yhdistetään ja näistä arvotaan voittaja. Lisä porkkanana laitetaan että jokainen alle 18v pyöräilijä saa kirjoittaa nimensä listaan kaksi kertaa ja näin ollen saa tupla edun arvonnassa vanhempia pyöräilijöitä vastaan. Ei muutakuin polkaistaan kaikkienaikojen pyöräilykesä käyntiin.