Provinssi 29.6-1.7


Provinssi JV talkoot alkavat!  Olen koonnut tähän infopaketin Provinssiviikosta. Tänävuonnahan Provinssi alkaa torstaina 29.6 ja kestää 3 päivää jolloin Provinnsi alue hiljenee viimeistään sunnuntaita vasten yöllä klo 3.00. Alueemme on edelleen vanha tuttu koillisraja. Kyläseuramme JV talkoolaisia on työvuorossa 2-5 henkilöä kerrallaan liitteenä olevan työvuorolistan mukaisesti.

Linkki päivittyvään työvuoro ja rannekelistaan.

 
 
 
 
 

RANNEKKEET

Kaikille JV talkoolaisille annetaan Saff eli henkilöstö ranneke jonka voi noutaa talkoovastaanotosta, joka tänävuonna palvelee osoitteessa vuoritie 6, eli vanha osuuspankin kiinteistö, missä sijaitsee myös otto automaatti. Rannekkeemme saamme tiskiltä jossa lukee ¨seurat¨. Mukana ranneketta noudettaessa täytyy ehdottomasti olla henkilöllisyystodistus (passi, kuvallinen henkilökortti tai ajokortti. JV kortti tai kelakortti eivät kelpaa) Järjestäjä pyytää noutamaan ruuhkia välttääkseen rannekkeet 27.6- 28.6 välisenä aikana jolloin talkoovastaanotto on auki klo 14-21 kumpanakin päivänä. toimisto on auki myös to 29.6 klo 10-19 ja pe 30.6 klo 10-16. Tämän jälkeen rannekkeita ei enää saa mistään.

STAFF-koppi

Henkilöstön kiinteä piste eli Staff-koppi toimii festivaalin aikana Törnävän kesäteatterin parkkipaikalla eli alueen Pääportin puolella. Kulku festivaalialueelle tapahtuu Törnävän kotipizzan reunalta (portista SG5). Rannekkeita EI saa enää Staff-kopilta! Staff-kopilla festivaalin aikana päivystävät henkilöstöpäällikkö Veera Rinta-Porkkunen ja henkilöstöassistentti Amy Burgess, joista ensimmäinen toimii Provinssin puolesta seurojen/firmojen yhteyshenkilönä. Staff-koppiin varataan yhteiseksi käytettäväksi nippusiteitä yms. tarpeita, joita voi kysellä viikonlopun aikana. Löytötavarat toimitetaan omalle pisteelleen Itäportin narikkaan mahdollisimman nopeasti löytymisen jälkeen. Staff-koppi ei ota vastaan löytötavaroita!

RUOKALIPUT

Kaikille talkoolaisillemme on myös varattu ruokaliput jotka oikeuttavat ruokailemaan Saff-ravintolassa, joka sijaitsee Staff-alueella Törnävän kesäteatterin parkkipaikalla, alueemme välittömässä läheisyydessä. Ruokaliput saatte oman JV vuoronne vastaavalta jotka on nimetty talkoovuoro listaan.

PAIKOITUS

Saamme myös pari ajo/parkki lupaa jolla pääsee ajamaan suoraan aluemme huoltoportista SG5 (Ruutipuistontie) sisään, portti on törnävän Kotipizzan kulmalla. Kun ajo/parkki lupia on vain nuo pari kappaletta niin suositaan kimppakyytejä. Varsinainen talkooparkkipaikka sijaitsee Huhtalantiellä viistosti SG3 porttia vastapäätä, jonne pääsee staff ranneketta näyttämällä.

TIETOA PASSEISTA

Tänä vuonna passeissa tapahtuu muutoksia, esimerkiksi kaikki muut passit PAITSI Organiser ja Organiser Festivaalijohto ovat nimettömiä.

Alla muutama huomio koskien passityyppejä:

– Sekä Organiser että Organiser Festivaalijohto -passeissa lukee EI TURVATARKASTUSTA.

Tämä sen takia, että passeilla varustetut henkilöt pääsevät kulkemaan porteista mahdollisimman nopeasti.

– Useina vuosina esimerkiksi Provinssin varasto/muun huoltoryhmän kulkeminen STAGE-passilla ei ole onnistunut lavojen taakse sekä ravintoloiden huoltoalueille. Mikäli STAGE passissa lukee AREAn kohdalla ALL ja henkilöllä on kädessään STAFF-ranneke, on henkilön päästävä kulkemaan tällä passilla kaikilla alueilla passiin merkittynä päivänä/koko festivaalin ajan!

– Otamme tänä vuonna käyttöön ARTIST-passin, joka nimensä mukaan myönnetään vain artisteille/bändin henkilökunnalle. ARTIST-passilla on samat oikeudet kuin STAGE-passilla, mutta tällä muutoksella pyrimme erottamaan esiintyjät ja bändin henkilökunnan normaalista työntekijästä.

– MEDIA-passilla on pääsy Päälavan takana sijaitsevalle Pressirekalle. Ainoastaan ne MEDIA-passit, joissa on tunnus PHOTO, pääsevät lavojen eteen kuvaamaan.

– Passia kantavalla henkilöllä tulee olla kädessään STAFF-ranneke!

Poikkeus vahvistaa säännön; VIP-passia kantavilla henkilöillä on joko VIP-ranneke TAI STAFF-ranneke, toimenkuvasta riippuen.

– Kartanopassi ja WORKER-passi poistuvat käytöstä.

Passeista ja rannekkeista tarkemmat tiedot ja mallit löytyvät festivaalin aikana JV-kopilta, Staff-kopilta sekä jokaiselta portilta. Mikäli passien suhteen tulee muutoksia, ilmoitamme niistä ensitilassa.

ASIAKASPALVELU

Tänäkin vuonna Provinssi haluaa panostaa erityisesti asiakkaiden viihtyvyyteen, joten henkilöstön hyvä asiakaspalveluasenne on tärkeässä asemassa. Järjestyksenvalvoja on usein ensisijainen ihmiskontakti yleisön ja festivaalin välillä, jolloin järjestyksenvalvojien asiakaspalveluvalmius ja tietotaito on ensiarvoisen tärkeää.

Olisi hyvä, että tutustutte festivaalialueen karttaan sekä festivaalialueen palvelutarjontaan ETUKÄTEEN Provinssin nettisivuilta ja  Näin osaamme jokainen neuvoa eksyneet festarikansalaiset oikeisiin paikkoihin. Festivaalialueen infopisteestä on myös saatavilla porttiesitteitä, jossa on alueen kartta sekä muuta tärkeää tietoa festivaalia koskien. Suosittelemme jokaista järjestyksenvalvojaa hankkimaan esitteen ja pitämään sitä taskussaan.

MUUTOKSIA AIKAISEMPIIN VUOSIIN

– Entinen Länsiportti eli Huhtalantien portti on tänä vuonna suljettu sisäänkäynniltä. Asiakkaat pääsevät kulkemaan portista ulos, mutta eivät sisään alueelle. Ainoat, ketkä pääsevät kulkemaan portista sisälle ovat Provinssi-hostellin asiakkaat, talkoolaiset ja muu festivaalin henkilöstö. Sisälle pääsevät siis STAFF-rannekkeella tai Provinssi-hostellin majoitusrannekkeella varustetut henkilöt.

– Provinssi-hostellissa majoittuvat henkilöt saavat pysäköidä hostellin parkkipaikalle EPSHP:n alueelle, muut asiakkaat ohjataan pysäköimään Pappilan kentän parkkipaikalle. Parkkipaikka on maksullinen. – Camp Provinssissa kulkeva rantatie on suljettu Seinäjoen leirinnän asiakkailta. Seinäjoen leirinnän asiakkaat ohjataan kulkemaan Törnäväntien kautta Pääportille ja siitä sisään alueelle.

– Tänä vuonna otetaan ensimmäistä kertaa keikkakäyttöön Törnävän kesäteatterin katsomo nimellä Amphitheatre. Tällä alueella esiintyy kolme artistia per päivä. Kulku staff-alueelle tapahtuu näin ollen kesäteatterin katsomon takaa. Kulkuväylä on merkitty kyltein.

– Tänä vuonna festivaalin vieraat, Vipit ja median edustajat saavat rannekkeensa ja kulkulupansa Sokos Hotel Lakeudesta! Ohjeistamme kaikkia ennakkoon käyttämään Lakeuden pistettä, mutta mikäli joku vieraista eksyy alueelle ilman kulkulupia, ohjeistetaan hänet pääportin lipunmyyntiin, mistä myös saa kyseiset kulkuluvat.

Linkki päivittyvään työvuoro ja rannekelistaan.

 
 
 
 
 
Jälkihuomautuksena mainittakoon että Heinäkuun lopulla on sitten se meidän JV talkoiden päätapahtuma Solarsound,  joka on tänä vuonna kaksipäiväinen. Tapahtuma järjestetään 28-29.7.2017 ja portit ovat auki perjantaina 14.30-1.30 ja Lauantaina 14.00-1.30. Talkoolaisia pitäisi saada kokoon kumpanakin päivänä 35 henkilöä eli noin 70 henkilön tarve viikonlopulle.

Vastaa