Nuorten ensikesän kioski ja nurmenleikku työt jaossa nyt!

Hei!
Kesä lähestyy lupaavaa vauhtia ja on aika suunnitella myös kioskin toimintaa ja se on hyvä aloittaa myyjien mukaan ilmoittautumisella.
Mennään samalla tutulla tyylillä iän suhteen eli yläasteelle siirtyvistä ylöspäin saa ilmoittautua.
Vuorot jaetaan ilmoittautuneiden lukumäärästä riippuen, noin viikko/myyjä.
Ilmoittautumisaika 30.4 saakka ja Marjo Tammela ottaa ilmoittautumisia vastaan, viestillä numeroon 050 3587617. Laita viestiin oma nimesi ja maininta, mikäli jokin ajankohta ei sovi sinulle. Kioski avataan kesäkuun alussa ja pidetään auki elokuun puoliväliin saakka.

Kylätalon nurmikon leikkuu tarjoaa myös kylän nuorille hommia (ikäraja 15 vuotta). Ilmoita halukkuudestasi leikkuuhommiin Mäki-Latvalan Antille huhtikuun loppuun mennessä numeroon 0500 138296 Mieti valmiiksi mikä kahden viikon jakso sinulle sopisi parhaiten ja mikä olisi toinen mahdollinen, jos vuoroja joudutaan sovittelemaan. Leikkuuta on noin kerran viikossa.

Vastaa