Kyläpyörääly Keskiviikkona 6.7 klo 18.00

IMG_1611 Perälän mäkituvalle lähti meitä kyläseuralaisia runsas joukko, joka kasvoi vielä matkan varrella niin että, mäkituvalla oli yli parikymmentä kyläläistä. Keli suosi jälleen ja saatiin kuulla mielenkiintoista tietoa, mäkituvan historiasta Luoman kyläseuran esittelemänä. myös makkarat ja mehut maistuivat pyörälenkin päälle ja komiaa kesä ehtoota olis voinu istua pidempäänkin. Kiitos Luoman Kyläseuralle mukavasta illasta.

IMG_1625Seuraava kyläpyöräily Keskiviikkona 6.7 onkin meille matkaltaan toisiksi pisin ja suuntautuu Pojanluoman seuralaan. Matkaa suuntaansa tulee noin 21km, matkaan lähdemmekin poikkeuksellisesti kioskilta jo klo 18.00, mutta ei anneta matkan häiritä ja mennään kaikille sopivalla vauhdilla ja käydään tutustumassa seuralaan.