Ysäristä Jysäriä Lakeuksilla 10.6

Ysäri jysäriKYLÄSEURA, MAASEUTUNAISET JA MAAMIESSEURA
tarjoavat jäsenilleen pieneen omakustannehintaan musikaali-illan Seinäjoen kesäteatterilla 10.6.!

”Aikakoneen Sanin ja Movetronin Päivin ideoima hulvattoman hauska pläjäys, joka on täynnä värikkäitä tyyppejä, ja vauhdikasta Ysäri-musaa. Kasinotalouden aikakausi päättyy, Lama iskee, NL hajoaa, Pankkikriisi, Suomi devalvoi, Ahtisaari voittaa Rehnin Tuttu Juttu – shown avulla, MM-jääkiekossa kultaa, Suomi liittyy EU:iin, Dolly-lammas kloonataan, Jyrki, Metsolat, Tuttu Juttu, HPR ja Hyvät Herrat rulettaa, Matti Nykäsestä laulaja, Seppo Räty voittaa monta mitalia ja julistaa: ”Saksa on paska maa!”, Riitta Väisänen Kymppitonnin juontajana koko vuosikymmenen. Ysäristä Jysäri paljastaa riemukkaasti asioiden ”oikean laidan” politiikasta, urheilusta, musiikista ja julkkiksista; Kuka teki mitä? Ketkä oli missä? Mitä tapahtui milloin?”

Hintaan sisältyy buffetpäivällinen:
VIHERSALAATTIA
RANSKALAISTA KANASALAATTIA
PANZANELLA-SALAATTIA
HÖLSKYRETIISIT
KOKIN JUURESSALAATTIA
KESÄSILLISALAATTIA
MARINOITUA OLIIVI-VALKOSIPULIA
RELISSIKASTIKETTA

PORTTERIPOSSUA
KIRJOLOHINUGGETIT
KUKKAKAALI MAC AND CHEESE
PERUNAT
PATONKI JA LEVITE

JÄLKIRUOKANA
KESÄKOKIN MAKEA YLLÄTYS

Esitys alkaa klo 19 ja buffet klo 17.30.
Kyseessä on musikaalin ensi-ilta ja Hotelli Sorsanpesän terassilla onkin samana iltana extraohjelmaa eli ilmaiset jatkot kaikille musikaalin katsojille! Jatkoilla esiintyvät Aikakoneen Sani ja Movetronin Päivi.

Kyläseuran, maaseutunaisten ja/tai maamiesseuran jäsenille musikaali ja buffet kustantavat vain 4 euroa, ei-jäseniltä hinta on 40 €. Nyt kannattaa siis viimeistään liittyä jäseneksi kaikkiin tai johonkin edellämainistuista yhteisöistä 🙂

Paikalle voidaan matkata yhtämatkaa pyörillä tai kimppakyydein tai sitten jokainen voi saapua omin keinoin.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 25.5. mennessä lotta.airila@gmail.com tai 0407172226 (miel. viestiällä, en töissä pysty aina vastaamaan puhelimeen). Laita varaukseen kuinka monta lippua haluat varata.

Vastaa