Kyläpyöräily Ke 25.6 Klo 19

b0418138ffe4a0e2c5c2f550d84e3848

Mallan makealla tuli sitten käytyä ja oli kyllä taas sellainen kohde jota voi kyllä suositella kaikille, jotka eivät ole päässeet vielä paikkaan tutustumaan. On hienoa kun Ilmajoella on taas oikea kahvila jossa on tarjolla kaikenlaisia kotitekoisia herkkuja ja pikkusuolaisia myöskin kotiin viemisiksi, puhumattakaan muusta myymälän sisutustarvike ja vaate valikoimasta.

Juhannuksen jälkeen keskiviikkona 25.6 Klo 19 Polkaistaan sitten kohti Altiaa ja sen tontilla sijaitsevaa A-Rehun vastavalmistunutta rehutehdasta. Meitä on siellä vastassa Martti Koivisto joka pitää ensin pikku esitelmän tehtaasta ja samalla saamme nauttia hieman virvokkeita. Esitelmän jälkeen siirrymmekin sitten varsinaiselle tehdaskierrokselle. Uusi tehdashan on Euroopankin mittakaavassa aivan huippuluokkaa. Matkaahan Altialle Harjunpakalta kertyy noin 15km

Vastaa