Solarsound 2019

Tässtä linkistä Solarsoundien järjestyksenvalvonnan työvuorolista.

Talkoo aikainen tiedottaminen tapahtuu pääosin oman WhatsApp ryhmämme kautta.

Tutustukaa työvuorolistaan ja tarkistakaa vuoroanne alkamisajat. Lista on vähän vaikealukuisempi kuin aikaisemmin meidän oma, mutta toivottavasti saatte kuitenkin selvää. NYQS;n miehet ja naiset tulevat töihin kellokorttinsa kanssa TIKEn kautta mutta me toimitaan niinkuin aikaisemminkin. Eli Ammattikoulunkadun huoltoportista sisään ja portin välittömässä läheisyydessä olen teitä vastassa, jossa jaan teille liivit, ruokaliput ja rannekkeen. Tästä jakaudumme sitten työpisteillemme. Jos joku haluaa noutaa rannekkeensa aikaisemmin niin ottaa minuun yhteyttä. Rannekkeet on mulla jo tässä kotona.

Talkoo kaffit Kalajaisten leirikeskuksessa 1.9.2018 klo 15.00 alkaen

On taas aika kiittää aktiivisia kyläläisiä Talkookaffien merkeissä. 1.9 lauantaina klo 15.00 alkaen.Ilmajoen kunnan Kalajaisten leirikeskus on käytössämme. Varsinaista ohjelmaa ei ole mutta tuollainen suuntaa antava aikataulu on ja myöhemminkin vielä paikalle ehtii. Ovet auki klo 15.00. Kaffetpannu kuumana ja voi olla vähä täytekaakkua ja pikkusuolaastaki klo 16.00 alkaen. Miesten ja naisten saunat kuumana klo 17.00 alkaen ja noin klo 18.00 Grilli kuumana rantakatoksessa. Vietetään iltaa ilman pönötystä hyvässä seurassa saunooden, grillaillen, uiden, soudellen, luonnossa liikkuen ja mitä ikinä keksitäänkin. Leirikeskus on käytössämme ilta 22.00 asti. Kaikki kyläseuramme toimintaan osallistuneet ovat tervetulleita, myös ilman muuta he jotka syystä tai toisesta ollet estyneitä osallistumaan tämän kesän koitoksiin. Vietetään kiireetöntä syysiltaa hyvässä seurassa. Toivottavasti mahdollisimman moni pystyy osallistumaan!

Linkki Google mapsin ajo-ohje Kalajaisiin.

Linkki Kalajaisten kuntorata.

Solarsound 3-4.8.2018

Talkoo kesämme huipentuu jälleen Solarsoundin JV talkoisiin. Olemme olleet mukana ihan tapahtuman alusta asti. ensimmäiset solarsoundit järjestettiin 2-3.8.2013 jolloin olimme mukana muutaman JV talkoolaisen voimin. Nytkin on mukana näitä pioneereja jotka ovat olleet alusta asti mukana . Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja panoksemme sen mukana, ollen nykyisellään meidän tärkein talkootapahtumamme. Talkoolaisten panostus on melkoinen ja tulemmekin tekemään kahden päivän aikana 88 talkoo vuoroa ja työtunteja kertyy noin 800. Talkoovuorojen pituudet vaihtelevat 6-15 tunnin välillä kunkin talkoolaisen mahdollisuuksien mukaan. Tapahtuman portit aukenevat perjantaina klo 14.00 ja lauantaina klo 13.00. Valomerkki tulee kumpanakin päivänä klo 1.30 jolloin alue on tyhjänä viimeistään klo2.00 Jatka lukemista ”Solarsound 3-4.8.2018”

Solarsound

Solarsound, tuo meidän JV talkookesän huipentuma lähestyy 3-4.8.2018. Tulemme tarvitsemaan taas järjestyksenvalvojia  tekemään noin 80 talkoo vuoroa, eli tarkoittaa 40 henkilöä päivää kohden. Talkoisiin voi osallistua myös vähintään 18vuotias henkilö jolla ei ole järjestyksenvalvoja korttia. Näille kortittomille hamme tilapäisen JV luvan tähän tilaisuuteen. Edut ovat samat kuin aikaisempinakin vuosina, eli talkoovuorolle saa ruokalipun ja Rannekkeen jolla pääsee tapahtumaan molempina päivinä. Toimenkuvamme tulee olemaan sama kuin aikaisemminkin eli kulunvalvonta ja ranneke tarkistukset pääportilla. Tapahtuma alue tulee olemaan pääpiirteittäin samanlainen kuin aikaisemminkin mutta tapahtuman ulkopuolisia alueita tullaan rajaamaan enemmän aidoin. Nyt rohkeasti ilmoittautumaan mukaan. tuisku@nic.fi tai viestillä numeroon 0405700500 ja soittakaa ihmeessä jos on kysyttävää.

Provinssin tietopaketti talkoolaisille.

Provinssin JV talkoot lähestyvät ja tässä tietoa tapahtuman käytännöistä. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kymmenettä kertaa ja itsekkin ollaan oltu talkoissa mukana vuosituhannen alusta.

Alueemme on vanha tuttu pienin muutoksin, niin kutsuttu koillisraja. Alkaen Törnävän Koti pizzan takaa Lemmensillalta, mutta jatkuen tänävuonna Huhtalantiehen saakka. Tästä johtuen vahvuuttamme on lisätty 1-2 henkilöllä vuorosta riippuen siten että illalla meitä on kerrallaan paikalla 7 henkilöä. Jokainen talkoolainen saa Staff passin joka oikeuttaa kulkemaan festari alueella kaikkina päivinä. Passin noudosta on ohjeet alla. Kaikille talkoolaisillemme on myös varattu ruokaliput jotka oikeuttavat ruokailemaan Saff-ravintolassa, joka sijaitsee Staff-alueella, Törnävän kesäteatterin parkkipaikalla, Ruokaliput saatte oman JV vuoronne vastaavalta jotka on nimetty talkoovuoro listaan.

Linkki Työvuoro listaan. 

Linkki Provinssi 2018

Jatka lukemista ”Provinssin tietopaketti talkoolaisille.”

Tietoa tulevan kesän JV talkoista.

Kuluvan vuoden JV talkoot alkavat pikkuhiljaa. Veikkausliigassa pelaavan SJK:n kotiotteluissa olemme mukana 1-2 henkilön vahvuudella. Vain JV kortin omaavat voivat näihin talkoisiin osallistua.

Ensimmäinen isompi tapahtuma on Provinssi joka järjestetään  28-30.6 tapahtuma on kolmipäiväinen ja talkoolaisten tarve noin 30 henkilöä. Edut näillänäkymin samat kuin aikaisempinakin vuosina. Mukana voi olla myös kortittomia 18v JV talkoolaisia, heille anotaan tapahtuman ajaksi tilapäinen JV lupa.

Talkoo kesän huipennus on  kaksipäiväinen 3-4.8 järjestettävä Solarsound, joka ajankohdan puolesta on palannut alkuperäiselle paikalleen. Solarsoundissa olemme olleet mukana tapahtuman alusta asti ja JV talkootoimintamme on kasvanut tapahtuman mukana ja on meidän tärkein tapahtuma. Vastaamme järjestyksenvalvonnasta tänäkin vuonna NYQS:n kanssa joka on kumppanina vanha tuttu. JV talkoolaisten tarve tulee olemaan 80 henkilön luokkaa niinkuin parina edellisenäkin vuonna. Tapahtuma vedetään vielä tänävuonna vanhalla tutulla alueella, mutta aikaisempien vuosien kokemuksella alueita rajataan uudella tavalla. Myös tässä tapahtumassa voi olla mukana ilman JV korttia 18v täyttänyt ja tilaisuuden ajaksi anotaan väliaikainen JV lupa.

Nyt jos vielä löytyy halukkuutta ja aikaa suoritta järjestyksenvalvojan peruskurssi niin Etelä-Pohjanmaan opisto järjestää JV kurssin 3-23.5. Kyläseura maksaa kurssimaksun jos joku haluaa osallistua. Linkistä lisätietoa kurssista.

Linkki Järjestyksenvalvojan peruskurssiin.

Jos kaipaat lisätietoa talkoista, JV korttiasiossa tai mistä vain näihin liittyvästä niin soita Juha 0405700500 tai lähetä postia tuisku(at)nic.fi

Talkookaffeet☀️

Könnin kyläseuran talkoolaiset viettivät iltaa Kalajaisissa. iso jokko aktiivisia kyläläisiä on tehnyt taas kyläseuran ja kyläkuntamme hyväksi viimeisen vuoden aikana noin 1000 talkootuntia. Nyt osa talkoolaisista pääsi hiukan nauttimaan työnsä hedelmistä, viettäen iltapäivää hyvässä seurassa kakkukaffien, saunomisen, grillailun ja muiden aktiviteettien lomassa. Vielä kerran kiitos kaikille talkoolaisillemme, myöskin niille jotka eivät tälläkertaa mukaan päässeet????

 

Talkookaffeet 20.8 klo 15.00

Sunnuntaina 20.8 klo 15.00 alkaen on ilo kutsua kaikki Könnin Kyläseuran ahkerat talkoolaisemme koko perheen voimin viettämään Sunnuntaiehtoota kunnan Kalajaisjärven leirikeskukseen, tervetulleita ovat kaikki erilaisiin talkoisiimme osallistuneet. Aloitamme kakkukaffeella klo 15 ja leirikeskuksen naisten ja miesten erilliset saunat ovat lämpimänä klo 16 alkaen. Ennen saunaa on myös mahdollista käydä kiertämässä Kalajaisten 3.3km mittainen kuntorata ja otta alkulämmöt sieltä. Rannan grillikatoksessa on saunomisen ja uimisen lomassa hyvä tiristellä kyläseuran tarjoamia makkaroita ja istua iltaa. Ilmoitelkaahan osallistumisestanne vaikka JV WhatsApp ryhmän kautta tai suoraan minulle (Juha 0405700500 tai tuisku@nic.fi), siksi että osaisimme varautua rittävin tarjoiluin. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi mukaan viettämään iltaa, talkoo porukkamme kesken. Kalajaisten leirikeskushan ei nykyään ole enää vapaasti vuokrattavissa, joten harvakseltaan enää  avautuu mahdollisuuksia sinne päästä.

Linkki Ajo ohje google maps.

Linkki Kalajaisten kuntorata.

KIITOS!

Kiitos ja kumarrus kaikille Solrsoundin JV talkoissa olleille. Kyläseuramme historian suurin yksittäinen ponnistus takana. JV talkoisiin osallistui 76 henkilöä, tehden 82 talkoovuoroa ja 823 talkootyö tuntia, kahden festivaalipäivän aikana. Kyläläisten panostus oli siis melkoinen ja tunteja kertyi 100 enemmän kuin viimevuonna vaikka tapahtuma oli silloin kolmipäiväinen. Tapahtuma on jo melkoisen massiiviseksi kasvanut ja ihan äärirajoilla mentiin tilan riittävyyden kanssa, mutta kaikki saatiin vietyä kuitenkin kunnialla läpi. Ensivuonna puhaltavat uudet tuulet tapahtuman vielä kasvaessa ja vaihtaen isommalle alueelle Kirkkokadulle ja ajankohta siirtynee takaisin elokuun aluun. Talkoolaisten kiitoskafitteluihin palaamme lähiaikoina. Vielä kerran KIITOS!!!!???

Solarsound 28-29.7.2017

Talkoo kesämme huipentuu jälleen Solarsoundin JV talkoisiin. Olemme olleet mukana ihan tapahtuman alusta asti. ensimmäiset solarsoundit järjestettiin 2-3.8.2013 jolloin olimme mukana muutaman JV talkoolaisen voimin. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja panoksemme sen mukana, ollen nykyisellään meidän tärkein talkootapahtumamme. Talkoolaisten panostus on melkoinen ja tulemmekin tekemään kahden päivän aikana 82 talkootyö vuoroa ja työtunteja jonkunmatkaa yli 800. Talkoovuorojen pituudet vaihtelevat 6-15 tunnin välillä kunkin talkoolaisen mahdollisuuksien mukaan. Tapahtuman portit aukenevat kumpanakin päivänä noin klo 13.30 ja ensimmäinen artisti aloittaa klo14.00. Valomerkki tulee kumpanakin päivänä klo1.30 jolloin alue on tyhjänä viimeistään klo2.00 Jatka lukemista ”Solarsound 28-29.7.2017”