Kyläseuran jumpat alkavat 10.9.2019

Kyläseuran jumpat alkavat taas tiistaina 10.9. entisin ajoin eli naiset klo 19 ja miehet klo 20 kylätalolla. Syyslukukuden hinta on 5 € (koko lukuvuosi siis vain 10 €). Jumpan vetäjänä jatkaa Isoniemen Emmi. Tervetuloa mukaan!

Kyläseuran sokkoretki su 25.8.2019

Tervetuloa kyläseuran sokkoretkelle su 25.8.2019!

Luvassa on mielenkiintoisia kohteita ja hyvää ruokaa noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Ilmajoelta. Kohteissa liikuskellaan osin ulkoilmassa, joten kannattaa varautua sään vaihteluihin. Kävelymatkaa tulee korkeintaan joitakin satoja metrejä.

Lähdemme bussilla klo 9.00 Harjunpakalta Kiikerinkylän ja Könnin kautta Ilmajoen keskustaan. Kyytiin pääsee myös tk:n pysäkiltä. Kotiin palaamme viimeistään viiden maissa.

Retken hinta on 10 €. Maksun voi suorittaa etukäteen kyläseuran tilille OmaSp FI83 41080010848532 (kuitti mukaan!)tai tasarahalla käteisenä matkan aikana.

Ilmoittautumiset ja kyselyt Kostille (040 5054270) tai Kaijalle (040 5395604, kaija.aspila-renkola@netikka.fi) ti 20.8. mennessä. Muistattehan samalla kertoa myös mahdolliset ruokarajoitteet.

Tervetuloa mukaan koko kylä – tai ainakin täysi bussilasti!

Könnin kyläseura ry

Virvon varvon vitsatalkoot

Tervetuloa Könnin kylätalolle askartelemaan vitsoja TORSTAINA 18.4 KLO 17-20 välisellä ajalla. Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Järjestäjänä Ilmajoen 4H-yhdistys 🙂 Tervetuloa!

Pääsiäisvalakiat la 20.4. klo 19

Pääsiäisalakiat syttyvät taas Harjunpakalla (Könnintie 613) lauantaina 20.4. klo 19. Paikalla myydään makkaraa ja arpoja ja kioskilta saa ostaa kaffia ja pullaa iltayhdeksään asti. Tervetuloa koko perheen voimin kokemaan taas Ilmajoen komeimmat valakiat!

Kyläseuran vuosikokous ma 18.3. klo 19

Huomio, huomio! Huomenna maanantaina klo 19 pidetään kyläseuran vuosikokous kylätalolla. Juodaan ensin hyvät kaffit ja kuullaan sitten, mitä kaikkea taas ollaankaan tehty menneen vuoden aikana. Ja sitten suunnitellaan uutta mukavaa kylän väelle. Nyt vain koko kylä liikkeelle – uusia ideoita ja innokkaita tekijöitä tarvitaan!

Tervetuloa puurojuhlaan!

Tervetuloa puurojuhlaan Könnin kylätalolle su 9.12.!
Aloitamme joulupuurolla klo 12.30 ja ohjelma alkaa noin klo 13. Juhlan jälkeen piparikahvit. Arpajaiset.
Nyt koko kylä taas liikkeelle!