Hiihtokilpailut la 20.2.2021

Ensi lauantaina 20.2. klo 13.00 pidetään pitkästä aikaa oman kylän hiihtokilpailut kylätalon markilla. Kilpailut pidetään AVIn ja terveysviranomaisen ohjeiden mukaan ja tilaisuus on tarkoitettu oman kyläseuran väelle.
Huolehditaan turvaväleistä ja vältetään isoja ryhmiä sekä toivotaan maskien käyttöä kaikilta aikuisilta. Maaseutunaiset tarjoavat kaffit ja mehut ja Ilmajoen Vuoden nuo- ret Siiri ja Silja leipovat makoisat pullat.

Digikurssi jatkuu 17.2. saakka

Digikurssi jatkuu vielä kolmena keskiviikkona klo 14.45-17.00. Kipin kapin siis huomenna kylätalolle omat älylaitteet mukana! Saat asiantuntevaa apua laitteittesi käyttöön ja lisäksi hyvät kaffit ja mukavaa seuraa. Uudet osallistujat myös tervetulleita!

Jumpan aloitus siirtyy 19.1.2021

Hyvää uutta vuotta kyläseuran väelle!

Nyt on taas uudenvuodenlupausten kulta-aikaa, joten kipin kapin salille kaikki kortin lunastaneet! Jouluherkkuja sulatellessa on hyvä aloittaa omaehtoinen kuntoilu ja valmistautua myös tiistaijumppiin kylätalolla.

Koronarajoitusten takia jumpan aloittamista on jouduttu siirtämään viikolla eli näillä näkymin aloitetaan ti 19.1.2021 naiset klo 19.00 ja miehet klo 20.00.

Seuratkaa tiedotuksia!

Digikurssi ke 16.12.2020

Digikurssi kokoontuu kylätalolla viimeisen kerran keskiviikkona 16.12. klo 17.00-19.15. Huom. muuttunut aika! Nyt on vielä mahdollisuus saada opastusta digimaailman saloihin. Ota oma älylaite mukaan!

Digikurssi jatkuu ke 25.11.2020

Ensi keskiviikkona 25.11. jatketaan digikurssilla aiheesta Googlen palvelut (mm. Googlen kuvat ja Drive). Kurssille voit tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista. Ota oma älylaite mukaan. Kurssi on ilmainen.

HUOM! Poikkeuksellisesti kokoonnutaan klo 17.00-18.30.

Könnin kyläseura ry:n ylimääräinen kokous 19.10.2020

Muistattehan Könnin kyläseuran ylimääräisen kokouksen kylätalolla maanantaina 19.10.2020 klo 19! Käsitellään vielä uutta sääntöehdotusta ja pohditaan muutenkin kylän asioita. Koronatilanteen takia toivotaan maskien käyttöä. Samasta syystä jätetään tällä kertaa kaffit juomatta. Kaikesta huolimatta toivotaan runsasta osanottoa – tervetuloa!
P.S. Tulethan terveenä!

Kyläkaffit ma 24.8. klo 18

Maanantaina 24.8. klo 18 alkaen kylätalolla kaffit ja kaakut koko kylälle. Vietetään mukava ilta yhdessä, muistellaan kesää ja kuullaan tulevan syksyn suunnitelmista. Tervetuloa!