Veikko Välkkilän muistolle.

Veikko Välkkilän muistolle on avattu lista. Muistamiset entiseen tapaan osoitteeseen Lähteläntie 135, 60800 Ilmajoki (Vesa ja Kristiina Iso-Tuisku). Keräys loppuu 5.3.2021 klo. 18.00

Oman kylän talvi

Könnin kyläseuran nuorisojaosto järjestää valokuvauskilpailun nimeltä ”Oman kylän talvi”, jonka tarkoituksena on hyödyntää näitä mahtavia talvikelejä sekä omaa luovuuttaan. Kilpailu on tarkoitettu kaikille kylän 7-18 -vuotiaille nuorille ja kilpailu käydään kahdessa eri sarjassa, eli 7-12 -vuotiaat ja 13-18 -vuotiaat. Osallistumisaikaa on 8.3.2021 asti.
Osallistuaksesi sinun tulee ottaa jokin talvinen kuva kylältä ja lähettää se sähköpostilla tähän osoitteeseen: julia.m-l@hotmail.com. Sisällytä viestiin osallistujan nimi, ikä, kuva JPG-muodossa sekä vastaus, annatko kyläseuralle luvan käyttää kuvaa muun muassa teettämiseen tai
nettisivuilla julkaisuun. Jos olet alaikäinen, muistathan kysyä huoltajan lupaa osallistumiseen! Kaikille osallistujille on luvassa hyvät palkinnot, joten ei kun kuvailemaan!

Jumpat alkavat👍

Jumpat alkavat 19.1. Ja jatkuvat talven ajan 27.4.2021 asti. Koronarajoitusten takia pitää nyt varmaan ottaa tilaa käyttöön vähän enemmän toiselta puolelta, että saadaan riiittävät välit. Ryhmät ei saisi myöskään kohdata siinä aulassa ruuhkien välttämiseksi, eli miehet voisi odottaa ulkona, niin kauan, että naiset pääsee ulos! Yksi vaihtoehto on että ainakin osa jumpista jumpataan ulkona, jolloin meillä on enemmän tilaan. Jos on näin hyvää talvikeliä, niin ulkona jumppaaminen on hyvä vaihtoehto 😊 samat turvallisuus ja hygienia ohjeet kuin aiemminkin

Luistelukoulu kylätalon jäällä

Kylätalon luistelujään ovat nuoret jäädyttäneet hyvään kuntoon ja kentän valaistus on laitettu kuntoon nykyaikaisin ledvaloin. Viimekaudella ei omalle jäälle päästy kertaankaan leudon talven takia. Nyt onkin aika herätellä luisteluharrastusta ja Hiltusen luistelukoulu starttaa kylätalon jäällä ainakin parin seuraavan keskiviikon aikana klo 18 eli 20 ja 27 Tammikuuta. opetusta saavat niin lapset kuin aikuisetkin. Ei muutakuin luisteimet jalkaan ja kypärä päähän ja jäälle. Ohjaajana toimii Ari Hiltunen jolta lisäoppia saa varmasti meistä jokainen. Kurssi on ilmainen!

Kotijoulu joen rannalla

”Pahuksen kiinalaiset!”, Kauko parahti facebook -kommenttinsa loppuun.

Se oli vaatimaton purkaus mielipahasta, jonka Kauko oli juuri iltapäivällä kokenut.  Pomo oli koko syksyn kestäneiden yhteistoimintaneuvottelujen päätteeksi ojentanut hänelle irtisanomispaperin. Nuorempi kollega, perheellinen, sai jäädä.

”Luulisin, että sinä poikamiehenä kestät taloudellisiakin vastuksia paremmin.”,  pomo oli yrittänyt perustella lopputiliä ja irtisanottavien valintaa.