11.02.2023 – Koko perheen turvallisuuspäivä Könnin kylätalolla

Koko perheen turvallisuuspäivä järjestetään valtakunnallisena 112-päivänä, la 11.2.2023 klo 11–14 Könnin kylätalolla (Harjunmäentie 165, Ilmajoki).

Kaikenikäisille suunnatussa tapahtumassa on toimintaa ja tietoa mm. kodin turvallisuudesta, kotivarasta ja sydänterveydestä. Kylätalon sisätiloissa saa tutustua eri toimijoiden esittelypisteisiin. Sydäniskurin käyttöä tehdään tutuksi ja innostetaan kaikkia kävijöitä lataamaan 112 Suomi -sovellus älypuhelimiinsa.

Tapahtumassa on myös kahvio, josta saa ostaa pientä purtavaa.

Mukana menossa ovat mm. Ilmajoen paloasema, Vapepa, Ilmajoen Sydänyhdistys ja Iskua Etelä-Pohjanmaalle-hanke.

Tapahtuman järjestää Liiverin Kylille-hanke yhteistyössä Könnin Kyläseuran kanssa.

Yhteislaulua kodalla

Jatkamme yhteistä joulunviettoa ja juhlistamme kesällä kunnostettua kotaa
torstaina 29.12. klo 18.30 joululaulujen ja makkaranpaiston merkeissä.
Seuratkaa tuikkupolkua Lähteläntieltä.

Tervetuloa tulien ääreen laulamaan ja tapaamaan tuttuja!

Oksivuoren patikkaretki

Tärkeä tiedotus: lauantain kyläpatikka Oksivuorelle SIIRRETÄÄN SUNNUNTAILLE 30.10. Grilli on kuumana klo 12-17. Yhteislähtö klo 11.30 Korvenloukontie 201, mutta matkaan voi lähteä myös omatoimisesti kyläkirjeen kartan avulla. Reitin alkuosa Juhan kanalan ja Saaren tuvan välistä on hyvin märkää. Korven mäeltä lähdettäessä reitti on helppokulkuista. Reitillä on kääntymispaikoilla puna-valkoista nauhaa merkkinä.