Harjunmäenkierros hölkkätapahtuma 15.8.2020

2. Oiva Nevala         25.48
  3. Eemeli Hemminki 26.21
  4. Esa Halkosaari 27.09

Timo Mantereen keskivauhti 10km matkalla aika tarkalleen 3min30sek/km. Timon tekemä rataennätys 10km matkalle tulee säilymään pitkään, aika 33.24 on todella kova.

Lisäksi ilman aikaa reitin kiersi yhden tai kaksi kertaa 22 henkilöä

Päävastuu järjestelyistä oli Ari Hiltusella ja hänen apunaan joukko kyläseuran talkoolaisia. Kyläseura kiittää paikalla olijoita ja talkooväkeä. Ensi vuonna otetaan uusiksi.

Harjunmäen kierros 15.8 klo 11 alkaen

Harjunmäen kierros hölkkätapahtuman tiedot,
Lähtö ja maali Könnin kylätalo, Harjunmäentie 165, Ilmajoki.
Matkat 5 km ja 10 km (asvaltti/hiekkatie)
Lähtöaika 15.8 kilpasarjat klo 12. Ilman ajanottoa vapaasti klo 11-12.
Ilmoittautuminen: arihiltunen(at)iki.fi tai 0400853223. Mukaan nimi. Maksu 12.8. mennessä 8€ FI83 4108 0010 8485 32. Paikanpäällä 10€. Könnin Kyläseura Ry;n jäsenille tapahtuma on ilmainen.
Matkan voi tehdä kävellen tai hölkäten, ilman aikaa tai ajanotolla. Kaikille tarjotaan maalissa makkaraa ja mehua.
Tavarapalkintoja runsaasti, arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Liikunnallinen keskiviikkoehtoo🤩

Keskiviikkona 22.7 olis tarjolla liikunnallinen ehtoo kylätalon kentällä. klo 18 jumppa kaikenikäisille Ja kokoisille. kyläläinen liikunnanohjaaja Ari Hiltunen pitää noin30min max. Jumpan jälkeen pallopeliä kelin mukaan. Tulkaahan mukaan ja pidetään hiespäin hauskaa😬💪👍

Könnintielle nopeusrajoitus!

Tänään tuli Elyltä päätös eli 2,5 km matkalle on myönnetty 60 km/h rajoitus Könnintielle ( ja lisätään ne ohituskieltomerkit samalla, kun pelkät tiemaalaukset ei näy esim. talvella). Rajoitus on voimassa, kun kyltit on asennettu, asennusaikaa on max 1 kk päätöksestä, joka on päivätty 17.6. Eli rajoitusalue alkaa ennen Lähtelänkytötietä ja päättyy Munakantien risteyksen jälkeen.

Juhannus ehtoo kylätaloolla.

Nyt lauantaina Juhannuspäivänä olisi tarkoitus viettää aikaa kyläläisten kesken. Juhannuksen ajaksi on luvassa loistosäätä ja kylätalon markilla vietettäisiin aikaa erilaisten pelien merkeissä, tai ihan vain jutustellen. Beach volley kenttä on kunnostettu jossa voidaan pelailla, katotaan joukkueet paikan päällä. Krokettia, mölökkyä, tikanheittoa mitä nyt vain keksitäänkään. Otetaan omat eväät ja juomat mukaan kukin oman maun mukaan ja laitetaan kyläseuran grilli kuumaksi. Aloitellaan siinä lauantai iltapäivällä vaikkapa klo 15 alkaen ja niinkauan kun virtaa riittää.

Kioski on auki jokapäivä klo 12-21

Yleishyödyllisesti toimiva Harjunpakan kesäkioski aukaisi jälleen myyntiluukkunsa 12.6.
Kioski palvelee kesän ajan, koulujen alkamiseen saakka pidennetyllä aukiololla päivittäin klo 12-21.
Voimme nyt myös  vastaanottaa lähimaksuja tai PIN-koodilla vahvistettavia sirukorttimaksuja kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (mm. Visa, Mastercard ja American Express) sekä lähimaksuja Samsung Pay-, Apple Pay- ja Google Pay ‑sovelluksilla.
Kioskin valikoimiin kuuluu kahvia, pullaa, pikkusuolaista, virvokkeita , jäätelöä ja makeisia. Pullat ja pikkupitzat ovat nuorten itse leipomia kylätalon keittiöllä ja raaka-aineet on kotimaisia ja lähialueelta kotoosin.
Kioskin toiminnasta vastaavat kyläalueen yläaste ikäiset nuoret tarjoten monelle sen ensimmäisen oikean kesätyöpaikan.
Tervetuloa läheltä ja kaukaa👍👌☀️🍦🍭🍮☕️🧃☀️🤩

☕🍦🍰 KIOSKI AVATAAN 12.6.20 ☕🧁🍰

🌸Kylän nuoret myyvät kahvia, jäätelöä, leivonnaisia ja muita herkkuja kesän ajan jokaisena viikonpäivänä klo.12-21.

🌻Myyjiksi palkataan kyläseuran alueen nuoria, jotka ovat kyläseuran jäseniä ja iältään nuorimmat siirtyvät 7lk.lle ja vanhimmat ovat päättäneet 9lk.n.
(Jäsenmaksu on perhekohtainen ja siihen tarvittavat tiedot saa näppärästi esim.kyläseuran nettisivuilta)

🌷Toimintaan tarvitaan myös aikuisia ja joukkoon mahtuu myös uusia aikuisia kioskin asioissa hääräämään. Halukkaat voivat olla yhteydessä pikaisesti Marjo Tammelaan.

🌞 Aurinkoista kioskikesää 🌞

Kyläseuran sääntömääräinen vuosikokous!

Kyläseuran vuosikokous jouduttin myös siirtämään koronan takia. Kokous on nyt päätety pitää maanantaina 8.6. klo 19.00. Kokouksessa kuullaan tutuun tapaan menneestä vuodesta ja suunnitellaan tulevaa toimintaa, joskin tänä vuonna monet asiat ovat vielä epävarmoja. Tärkeänä asiana käsitellään kuitenkin kyläseuran sääntöjä ja niihin ehdotetuja muutoksia. Toivottavasti ilta sopii mahdollisimman monelle!