pääsiääsvalakia

kyläseuran perinteinen pääsiääsvalakia syttyy harjunpakalla lankalauantaina 30.3 klo 19.00. Kioski palvelee klo 18.00 alkaen. Myynnissä ainakin kahvia, teetä, pullaa ja makkaraa. Arpoja jossa runsaasti palkintoja.
Terve tuloa vähän kauempaakin maakunnan yhdelle komeimmista valakioosta jolla pitkät perinteet. Pääsiääsvalakiaa on poltettu Harjunpakalla noin 50 vuotta.
Osoite on Könnintie 613 Ilmajoki.

Teatteria

Perjantaina 15.3. klo 19 mennään porukalla kunnantalolle katsomaan Suku on pahin -esitystä. Hinta 10€, sis. kahvit. Maksu kyläseuran tilille FI83 4108 0010 8485 32. Ilmoittaudu ke 13.3. mennessä Kostille 040 5054270.

🇫🇮🇺🇦Keräys Ukrainaan!🇺🇦🇫🇮

Juuri nyt tarvitaan

VAATTEITA 🇺🇦
sukkia, t-paitoja, alushousuja (miesten ja naisten), työ- ja suojavaatteita, työkenkiä

(Huom! Ei varsinaista vaatekeräystä!)

HYGIENIATUOTTEITA🇺🇦
hammashoitovälineitä, saippuaa, kosteuspyyhkeitä, siteitä, vaippoja, parranajovälineitä

RUOKAA🇺🇦
kuivaruokaa (nopeasti valmistettavaa, energiapitoista), kuivamaitoa, kaakaota, teetä, kahvia

SAIRAANHOITOTARVIKKEITA🇺🇦
särky-ja kurkkutabletteja, allergialääkkeitä, melatoniinia, sidetarpeita, käsihuuhteita, spirometreja, defibilaattoreita

MUUTA🇺🇦
makuupusseja ja-alustoja, pattereita, powerbankkeja, otsalamppuja, muuntajia, droneja, vesipumppuja, sammutuspeitteitä, tarvikkeita ulkona yöpymiseen, veneen moottoreita

LEMMIKIN RUOKAA🇺🇦

Tammikuun ajan tavaroita voi tuoda Renkolaan (Jumoontie 342), josta ne toimitetaan eteenpäin Kalyna-yhdistykselle.

Soita ja ilmoita tulostasi 040 5395604 / Kaija tai 050 5960522 / Ari

Katso lisää www.kalyna.fi

Muistathan, että Ilmajoella kerätään parhaillaan myös villasukkia, lapasia (mieluiten etusormilapasia) ja liinavaatteita. K-Supermarketissa on keräyslaatikot, mutta myös näitä tavaroita voi toimittaa Renkolaan.

Kauneimmat joululaulut.

Könnin kylätalolla laulettiin Kauneimmat joululaulut ja julkaistiin logokilpailun voittaja ja kyläseuran uusi logo. Myös muita osallistuneita palkittiin ja nähtävillä oli kaikki kilpailuun osallistuneet työt.

Logokilpailu

Könnin kyläseuran logokilpailu päättyi 22.10. ja kilpailutöitä tuli huimat 27 kappaletta. Raati kokoontui heti maanantaina 23.10. vaikean päätöksen äärelle ja löysi lopulta voittajan sekä muut palkittavat.

Raatiin kuuluivat Jaakko Ilkan koulun kuvataiteen opettaja Jarkko Lehtiniemi, Ilmajoki-lehden toimittaja Sari Haapala, kyläseuran kunniapuheenjohtaja Kosti Ketelä sekä kyläseuran logotiimistä Juha Iso-Tuisku ja Matti Kauhanen. Lisäksi asiantuntemustaan ja kommenttejaan antoi graafinen suunnittelija Jenna Haapaharju.

Kilpailutyöt raadille anonyymisti esitteli Aino Välkkilä.

Raati kiinnitti huomiota siihen, miten logo kuvastaa kotikyläämme. Lisäksi tärkeitä kriteereitä olivat idean yksinkertaisuus ja selkeys sekä toteutuskelpoisuus.

Täten julistan Könnin kyläseuran logokilpailun voittajan ja muut palkitut:

1. sija Tea Talvitie (500 e)
  2. sija Susanna Välkkilä (S-ryhmän lahjakortti 100 e)
  3. sija Oona Uusitalo (S-ryhmän lahjakortti 100 e)

Lisäksi jäljelle jääneiden kilpailijoiden kesken arvottiin kaksi S-ryhmän 50 e lahjakorttia:
Pekka Vuola
Satu-Tuulia Halkosaari

Lämpimät onnittelut Tealle ja muille palkinnon saaneille! 🎉
Virallisen logon julkistaminen ja palkintojenjako tapahtuu kylätalolla Kauneimpien joululaulujen yhteydessä 7.12. klo 18 alkaen.
Suuret kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille! 😊