11.02.2023 – Koko perheen turvallisuuspäivä Könnin kylätalolla

Koko perheen turvallisuuspäivä järjestetään valtakunnallisena 112-päivänä, la 11.2.2023 klo 11–14 Könnin kylätalolla (Harjunmäentie 165, Ilmajoki).

Kaikenikäisille suunnatussa tapahtumassa on toimintaa ja tietoa mm. kodin turvallisuudesta, kotivarasta ja sydänterveydestä. Kylätalon sisätiloissa saa tutustua eri toimijoiden esittelypisteisiin. Sydäniskurin käyttöä tehdään tutuksi ja innostetaan kaikkia kävijöitä lataamaan 112 Suomi -sovellus älypuhelimiinsa.

Tapahtumassa on myös kahvio, josta saa ostaa pientä purtavaa.

Mukana menossa ovat mm. Ilmajoen paloasema, Vapepa, Ilmajoen Sydänyhdistys ja Iskua Etelä-Pohjanmaalle-hanke.

Tapahtuman järjestää Liiverin Kylille-hanke yhteistyössä Könnin Kyläseuran kanssa.

Auta Ukrainaa!

Kyläseuran hankkima aggregaatti on pian lähdössä kohti Ukrainaa. Pienempiä laitteita on saatu kyläläisiltä lahjoituksina ja lisää mahtuu ensi viikolla lähtevään kuormaan. Vaatteita ei tällä hetkellä oteta mukaan, mutta kaikenlaista kovaa tavaraa tarvitaan: taskulamppuja, pattereita, varavirtalaitteita, droneja, kynttilöitä, ruokasäilykkeitä, vauvanruokaa, ensiaputarvikkeita jne. Kysy lisää Kaijalta 040 5395604!

Puurojuhla 11.12. klo 12.30

Tervetuloa oman kylän puurojuhlaan kylätalolle sunnuntaina 11.12.2022!
Aloitamme puurolla klo 12.30, jatkamme sitten yhteisellä ohjelmalla ja juomme lopuksi joulukaffit.

Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita!

Jatkamme yhteistä joulunviettoa ja juhlistamme kesällä kunnostettua kotaa
torstaina 29.12. klo 18.30 joululaulujen ja makkaranpaiston merkeissä.
Seuratkaa tuikkupolkua Lähteläntieltä.

Tervetuloa tulien ääreen laulamaan ja tapaamaan tuttuja!